یخچال‌های طبیعی آلاسکا آب شد

یخچال

آفتاب‌‌نیوز :

ارث گزارش کرد، نتایج تحقیقات اخیر به رهبری کارشناسان دانشگاه نیوکاسل انگلستان نشان می‌دهد که ذوب یخچال‌های طبیعی در میدان یخی جونو آلاسکا سریع‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد شتاب می‌گیرد و به‌طور بالقوه زودتر به نقطه اوج غیرقابل برگشت می‌رسد.

نتایج این تحقیق که در مجله Nature Communications منتشر شده است، افزایش چشمگیر از دست دادن یخچال‌های طبیعی را از سال ۲۰۱۰ نشان می‌دهد.

بتان دیویس، محقق اصلی این تحقیق، به شتاب نگران‌کننده در ذوب یخچال‌ها اشاره و بر آسیب‌پذیری میدان‌های یخی در برابر تغییرات آب‌وهوایی تأکید کرد.

او گفت: میدان‌های یخی آلاسکا به ویژه در برابر ذوب شدن سریع تغییر آب‌وهوا آسیب‌پذیر هستند.

هشداردهنده‌ترین افزایش بین سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۲۰ رخ داد که میزان ریزش یخ ۲ برابر شد و به ۵.۹۱ کیلومتر مکعب در سال رسید.

محققان همچنین دریافتند که سرعت کاهش سطح یخچال‌های طبیعی بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ در مقایسه با سال‌های ۱۹۴۸ تا۱۹۷۹، پنج برابر سریع‌تر بوده است.

به‌طور کلی، از دست دادن کل یخ در سراسر میدان یخی جونو بین سال‌های ۱۷۷۰ تا ۲۰۲۰ معادل کمتر از یک چهارم حجم یخ اولیه است.

از آنجایی که تغییرات اقلیمی همچنان بر میدان‌های یخی قطبی تأثیر می‌گذارد، درک این فرآیند‌ها برای توسعه راهبرد‌های کاهش موثر و سازگاری بسیار مهم است.

دکمه بازگشت به بالا