راهنمای خرید حفاظ روی دیوار: چه چیزهایی باید بدانید؟

بهترین حفاظ روی دیوار را بشناسید

در حال حاضر نرده هایی با عنوان حفاظ روی دیوار در بازار موجود می باشند که بیشتر به عنوان نرده کاربرد دارند و برای استفاده به عنوان حفاظ روی دیوار حیاط یا ساختمان مناسب نمی باشند. این نوع حفاظ روی دیوار سنتی که با عنوان حفاظ نیزه ای شناخته می شوند معایب زیادی دارند. مهم ترین عیب آنها این می باشد که زیبا نیستند. به علاوه دقیقا مانند نرده های زندان بلند، زشت و ملالت آور نمی باشند. حفاظ های نرده ای رایج، ایمن نمی باشند. چرا که به راحتی اشخاص می توانند از آن عبور کنند. نرده حفاظ دیوار ساختمان و خانه ها بخش جداییناپذیر از امنیت ساختمان هستند. سربازانی فولادین و نیزه به دست که سر دیوار ایستاده اند تا کسی مزاحم آسایش ساکنان ساختمان نشود.

انتخاب حفاظ دیوار در واقع شامل نکات بسیاری می شود. زمانی که شما میخواهید یک حفاظ را انتخاب کنید باید بدانید که در واقع باید پول بسیاری خرج کنید تا بتوانید امنیت را تا حد زیادی برآورده کنید. هرچقدر هم که شما هزینه های بیشتری را برای حفاظ در نظر بگیرید انتخاب شما نیز متنوع تر خواهد شد. البته باید بدانید که هزینه های اضافی هم خوب نخواهد بود. در این بخش شما را با عوامل موثر در انتخاب نوع حفاظ دیوار آشنا کنیم.

کاربری حفاظ هم بسیار مهم است. شما باید امنیت حفاظ دیوار را حفظ کنید. باید در این زمینه انتخاب های خود را به دقت بررسی کنید. ارتفاع و همچنین پیچیدگی هایی که در این زمینه وجود دارد به شما اجازه خواهد داد که کار خرید و فروش حفاظ دیوار را به آسانی انجام دهید. اگر شما حتی در یک محل امن هم در وسط شهر زندگی کنید دست شما باز است که حفاظ های ساده ای مانند حفاظ های سرنیزه ای استفاده کنید.

 قیمت نرده حفاظ روی دیوار بسته به چه عواملی است ؟

در واقع زمانی که شما میخواهید حفاظ دیواری را از شرکت کوروش خریداری کنید مانند بخش های دیگر باید به سلیقه مالک این است که باید به آن دقت کنید و در واقع حفاظ های دیواری برای زیباتر کردن ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند پس باید به ویژگی های مختلف آن دقت کنید. تراکم حفاظ در واقع با استفاده از میله دردهای عمودی در هر متر متفاوت است. هرچقدر که تراکم بالاتر باشد میله های عمودی به هم نزدیک تر خواهد بود. تراکم پایین به معنی فاصله بیشتر میله ها خواهد بود. هرچقدر که تراکم کمتر باشد، هزینه های مربوط به ساخت حفاظ هم پایین‌تر خواهد بود. تراکم این نوع حفاظ ها باعث امنیت بسیار بیشتر خواهد شد و زیبایی زیادی هم خواهد بود. حفاظ دیوار به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود که از جمله آنها می توان به طرح های سرنیزه ای، شاخ گوزنی و همچنین بوته ای، نیزاری و لیلیوم است.

می‌توان گفت حفاظ لیلیوم جزو زیباترین حفاظ‌های تولید شده تاکنون است. از نظر امنیت حفاظ لیلیوم دارای امنیت بیشتری نسبت به حفاظ شاخ گوزنی است. این حفاظ با الهام از گل زیبای لیلیوم ساخته شده و به صورت دو رنگ رنگ آمیزی می‌شود، یکی از محاسن فوق العاده این حفاظ گسترش از مرکز بوده که امکان تولید در ارتفاع‌های دلخواه را فراهم می‌سازد زیبایی و دکوراسیون مد نظر مهندسین و معماران استانداری را تامین کند. امکان تولید در ارتفاع‌های دلخواه را فراهم می‌سازد.

فاظ بوته‌ای را می‌توان نسل اولیه نرده حفاظ‌های مدرن دانست که از نظر ظاهری با شاخه‌های بسیار تیز با منطق خاصی در هم تنیده است که در ساخت آن محدودیت ارتفاع وجود ندارد و حتی تراکم بیشتر آن در افزایش امنیت بیشتر, نقش بسزایی دارد. حفاظ بوته خار نه تنها به لحاظ ظاهری بلکه از نظر استحکام نیز شبیه به شاخ‌های قوی گوزن است. حفاظ بوته‌ای از تعداد زیادی شاخه‌های میلگرد ساخته می‌شود. برای اتصال میلگردهای حفاظ نرده بوته خار، از دو نوع جوش الکترود و جوش CO2 استفاده می‌شود که این مورد در قیمت آن تاثیرگذار خواهد بود.

حفاظ نیزار یکی از انواع نرده آهنی روی دیوار و نسل جدید نرده روی دیوار است. این نوع نرده حفاظ علاوه بر ظاهر زیبا حفاظ جان و مال ساکنین ساختمان نیز است. نرده‌های سنتی و کلاسیک بعلت اینکه شکل واحدی داشته و زیبایی خاصی نداشتند از نظر امنیتی نیز دارای ضعف‌هایی بودند لذا تولید کنندگان نرده شروع به تولید مدل‌های جدید حفاظ روی دیوار کردند که نرده نیزار از جمله آنهاست.

نرده حفاظ ساده سر نیزه‌ای از جمله مدل حفاظ‌‌های بسیار کاربردی محسوب می‌شود که دارای یک نیزه ایستاده است و در مدل‌های یک و دو نیزه آبشار یا سرخم تولید شده است تا تمام افراد بتوانند با توجه به نیاز و شرایط خود این محصول را تهیه و مورد استفاده قرار دهند. این مدل از حفاظ نسبت به سایر مدل حفاظ‌‌های موجود بیشتر شناخته شده است، زیرا از طراحی ساده‌ای برخوردار است.

قیمت نرده حفاظ روی دیوار به ترتیب ارزان بودن عبارتند از: حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ نیزار، حفاظ بوته‌ای، حفاظ سرنیزه‌ای ساده، حفاظ شاخ گوزنی آبشار، حفاظ لیلیوم، حفاظت و تأمین ایمنی محیط زندگی و خانه یکی از مواردی است که اکثر افراد در زندگی خود به آن اهمیت ویژه‌ای می‌دهند و علاوه بر توجه کردن به این قضیه مقداری از درآمد خود را صرف تأمین امنیت و آرامش مکان کار و زندگی خود می‌کنند. مسلما وجود نرده حفاظ دیوار در بالای دیوار ساختمان ها به منزله برقراری امنیت و آسایش صاحبان خانه های حیاط دار در تمامی شهرهای ایران می باشد. ضمن اینکه از زیبایی خیره کننده این نوع از حفاظ های آهنی در شکل دهی نمای بیرونی ساختمان ها نیز به هیچ عنوان نمی توان به همین راحتی گذشت.

موقع خرید یا مذاکره با سازنده حفاظ دیوار چه چیزهایی را باید مشخص کنیم ؟

پارامترهای زیر را بشناسید تا حرفهایتر با او برخورد کنید!

۱- جنس حفاظ :

همان طور که گفتیم تقریباً همه نرده حفاظ های دیوار در شهر تهران از جنس فولاد یا به قول خودمانیاش آهنی هستند. پس این یکی را میتوان از لیست دغدغهها خط زد.

۲- ارتفاع حفاظ :

حفاظ های دیوار بهطور معمول با ارتفاع یک تا یک و نیم متر ساخته میشوند. ارتفاع از مهمترین چیزهایی است که روی قیمت حفاظ اثرگذار است. ضمن این که برای کاربردهای خاص میتوانید ارتفاع حفاظ دیوار دلخواه خود را انتخاب کنید.

۳- تراکم شلوغی شاخه های حفاظ :

تعداد میلههای خار دار عمودی در هر متر عرض حفاظ ، تراکم آن را مشخص می کند. هر چه تراکم بالاتر باشد، یعنی میلههای عمودی به هم نزدیکتر هستند و تراکم پایین به معنی فاصله بیشتر میلهها با هم است. هر چه تراکم کمتر باشد، هزینه ساخت حفاظ پایینتر میآید. تراکم بیشتر امنیت بیشتر و گاهی هم زیبایی بیشتری به وجود میآورد.

۴- نوع حفاظ روی دیوار :

حفاظ های فولادی در میتواند طرح سرنیزه ای، شاخ گوزنی، بوته ای، نیزار و ، نخل مرداب و یا لیلیوم باشند.

در بحث امنیت حفاظ روی دیوار به دو صورت بررسی میشوند

1- بهترین حفاظ دیوار از لحاظ ارتفاع و تراکم

2- بهترین حفاظ روی دیوار از لحاظ ساختار

در مورد اول اکثرا فکر میکنند که هر چه حفاظ بلندتر و پر تراکم تر باشد ایمن تر است در صورتی که اینطور نیست! میدانیم که اکثر حفاظ های نسل جدید بدلیل زیبایی و مقرون به صرفه تر شدن از میلگرد نمره 10 ساخته شده اند و این نوع میلگرد برای ارتفاعات بالای 1 متر مناسب نمیباشند، از طرفی هرچه تراکم حفاظ روی دیوار بیشتر از حد مجاز (حد مجاز=تراکم 19) باشد، سارقان با قرار دادن پتو یا موکت یا مشابه آنها بروی حفاظ دیوار میتوانند از روی آن رد شوند و در واقع با پر تراکم تر شدن بجای اینکه دیوار خانه را با هزینه بیشتر ایمن تر کنیم آنرا نامین خواهیم کرد. در مورد ساختار دوم باید بگویم که حفاظ های شاخ گوزنی، نیزار، حفاظ بوته ای خاری و نرده حفاظ جیران و امثال اینها تقریبا در یک سطح از نظر ایمنی قرار دارند اما حفاظ لیلیوم یک لول از همه آنها بالاتر و از نظر اکثریت مشریان ما زیبا تر می باشد.

بهترین حفاظ برای روی دیوار کدام است ؟

در حال حاضر حفاظ هایی که با عنوان حفاظ روی دیوار حیاط ساختمان و ویلا در بازار موجود هستند، به عنوان نرده حفاظ کاربرد دارند و برای استفاده روی دیوار حیاطی و باغ ویلا به کار میروند . حفاظ های سنتی که با نام حفاظ سرنیزه ای شناخته می شوند دقیقا مانند نرده های زندان بلند هستند و عبور از روی این حفاظ های ساده امکان پذیر است . معمولا سارقینی که اقدام به عبور از دیوار میکنند، آمادگی جسمانی بالایی دارند و سبک وزن هستند، پس باید حفاظی استفاده کنیم که بتواند مانع خوبی برای این افراد باشد.

بخاطر داشته باشید که نرده و حفاظ جز سایر وسایل مصرفی نیستند که قابل تعویض باشند، پس باید حفاظی را انتخاب کنید که از خرید آن پشیمان نشده و یک بار برای همیشه هزینه نمایید. امروزه نسل جدیدی از حفاظ ها ساخته شده اند که بهترین حفاظ های روی دیوار عبارتند از حفاظ شاخ گوزنی ، حفاظ نیزار ، حفاظ لیلیوم ، حفاظ بوته ای و حفاظ نخل مرداب . طبق نظرات مشتریان حفاظ شاخ گوزنی بهترین و ایمن ترین نوع حفاظ های روی دیوار است که برای محافظت از ساختمان. به عنوان نرده روی دیوار مورد استفاده قرار میگیرد. حفاظ های شاخ گوزنی، نیزار، حفاظ بوته ای خاری و امثال اینها تقریبا در یک سطح از نظر ایمنی قرار دارند اما حفاظ لیلیوم یک لول از همه آنها بالاتر و از نظر اکثریت مشتریان ما زیبا تر می باشد.

خروج از نسخه موبایل