اقتصادی ترین قیمت برای بوستر پمپ آتش نشانی اعلام شد.

مبارزه با آتش سوزی یکی از چالش برانگیزترین و خطرناک ترین مشاغل موجود است. آتش نشانان جان خود را به خطر می اندازند تا دیگران را نجات دهند و از انسان ها در مقابل خطرات ویرانگر آتش محافظت کنند. برای انجام این وظیفه، آتش نشانان به تجهیزات قابل اعتمادی نیاز دارند که به آنها کمک کند تا کار خود را به طور مؤثر و کارآمد انجام دهند. یکی از تجهیزات حیاتی که آتش نشان ها از آن استفاده می کنند بوستر پمپ آتش نشانی است.

در این مقاله توضیح خواهیم داد که بوستر پمپ آتش نشانی چیست، چگونه کار می کند و مزایای آن برای آتش نشانان چیست. همچنین در مورد اجزای ضروری آن و نحوه استفاده صحیح بحث خواهیم کرد. در پایان این مقاله، درک کاملی از این تجهیزات ضروری آتش نشانی خواهید داشت.

قیمت بوستر پمپ آتش نشانی- خرید اقتصادی

عوامل مختلفی در قیمت تمام شده یک بوستر پمپ آتش نشانی تاثیرگذار می‌باشد برخی از آن ها عبارتند از:

برند پمپ استفاده شده در بوستر و تعداد پمپ

الکتروموتور های موجود در پمپ و برند آن ها

جوکی پمپ تعبیه شده در بوستر

برای تجربه یک خرید با صرفه و اقتصادی باید به سراغ برند های داخلی که قیمت های مناسب تری دارند بروید. اما توجه به کیفیت ساخت بوسترها نیز اهمیت بالایی دارد.

بوستر پمپ آتش نشانی چیست؟

بوستر پمپ آتش نشانی، همچنین به عنوان پمپ تقویت کننده شناخته می شود، نوعی تجهیزات آتش نشانی است که برای افزایش فشار آبی که از شیر آتش نشانی یا منبع آب می آید استفاده می شود. این نوع بوستر می تواند فشار آب را افزایش دهد و به آتش نشانان این امکان را می دهد که حجم بیشتری از آب را به آتش برسانند.

پمپ های آتشنشانی معمولاً بر روی یک ماشین آتش نشانی یا یک تریلر نصب می شود و می تواند توسط یک موتور الکتریکی یا یک موتور گازی حرکت کند. برخی از مدل های آن همچنین دارای سیستم تزریق فوم هستند که می تواند فوم را با آب مخلوط کند تا محلول ضد حریق ایجاد کند.

اجزای اصلی بوستر پمپ آتش نشانی

اجزای اصلی این بوستر آب عبارتند از:

پمپ اصلی

پمپ رزرو

جوکی پمپ

کلکتور

شیرهای قطع و وصل جریان

شیرهای یکطرفه

منبع تحت فشار دیافراگمی

تابلوی فرمان

شاسی اصلی

مانومتر

پرشرسوئیچ

انواع بوستر آتش نشانی کدام اند؟

این نوع بوستر در دو مدل دورثابت و دورمتغیر به بازار عرضه میشود.

بوستر پمپ آتش نشانی دورثابت و دور متغیر چه تفاوتی باهم دارند؟

تفاوتی که در بوستر پمپ دور ثابت و بوستر پمپ دور متغیر وجود دارد ناشی از نوع تابلو فرمان یا تابلواست. در بوستر پمپ آتش نشانی دور متغیر، میزان فشار آب در یک حالت ثابت در دبی آب متغیر حفظ می شود.

در واقع در یک بوستر پمپ آتش نشانی دور متغیر با استفاده از یک پرشر ترانسمیتر که بر روی بوستر پمپ نصب شده، کنترل فشار بوستر پمپ انجام می‌ شود. در بوستر پمپ دور ثابت، فشار سیستم بالاتر از یک مقدارتعریف شده است که در دبی مورد نیاز سیستم حفظ می شود.

همچنین در بوستر پمپ آتش نشانی دور ثابت از منبع دیافراگمی و جوکی پمپ استفاده می‌ شود در صورتی که در بوستر پمپ آتش نشانی دور متغیر این موارد قرار ندارد.

بوستر پمپ آتش نشانی چگونه کار می کند؟

یک بوستر پمپ آتش نشانی با افزایش فشار آب وارد شده از منبع کار می کند. هنگامی که به یک شیر آتش نشانی یا یک مخزن آب متصل می شود، بوستر آب را می کشد و فشار آن را با استفاده از یک پمپ افزایش می دهد. سپس آب از طریق شلنگی عبور می کند که آتش نشانان از آن برای خاموش کردن آتش استفاده می کنند.

فشار آب را می توان با استفاده از یک شیر تنظیم کننده فشار تنظیم کرد و به آتش نشانان اجازه می دهد تا مقدار مناسب آب را به آتش برسانند. برخی از مدل های بوستر پمپ آتش نشانی همچنین دارای یک صفحه کنترل هستند که فشار آب، دور موتور و سایر اطلاعات حیاتی را نمایش می دهد.

جوکی پمپ یا پمپ پیشران

در سیستم های آتش نشانی ممکن است نشتی هایی به وجود بیاید. برای جلوگیری از این نشتی ها در بوستر آتش نشانی در یک پمپ کوچک یا به اصطلاح جوکی پمپ استفاده می شود. وظیفه این قطعه کوچک جلوگیری از همین نشتی ها و خطرات احتمالی است. جوکی پمپ از لحاظ فشار با دیگر پمپ ها برابری می کند اما تفاوت آن در دبی می باشد. میزان آبدهی یا دبی جوکی پمپ بسیار کمتر است.

در زمان افت فشار در سیستم، کمبود فشار از طریق پرشر سوئیچ قابل تشخیص می باشد. پرشر سوئیچ یک سیگنال به تابلو برق بوستر ارسال می کند سپس جوکی پمپ فعال می شود. جوکی پمپ وظیفه جبران فشار را دارد که اگر به خوبی انجامش دهد به طور خودکار خاموش می شود. در صورتی که از پس این کار برنیاید پمپ اصلی باید وارد مدار شده و فشار مورد نیاز را فراهم نماید.

وظایف جوکی پمپ چیست

در بالا با نحوه عملکرد پمپ پیشران یا جوکی پمپ آشنا شدیم. حالا به طور خلاصه وظایف آن را توضیح می دهیم:

مزایای استفاده از جوکی پمپ چه می باشد؟

مزایای استفاده از بوستر پمپ آتش نشانی چیست؟

استفاده از نوع بوستر آب مزایای زیادی برای آتش نشانان دارد، از جمله:

چه ساختمان هایی باید بوستر آتش نشانی داشته باشند؟

ساختمان‌هایی که طبق ضوابط سازمان آتش نشانی نیازمند اخذ تاییدیه از سازمان آتش نشانی باشند، دستورالعمل آتش نشانی صادر می‌گردد. بنابراین این ساختمان‌ها باید به سیستم اعلام و اطفای حریق مجهز شوند. بنابراین به بوستر پمپ آتش نشانی که در واقع اصلی‌ترین بخش یک سیستم اطفای حریق است، نیاز خواهند داشت.

در حفظ و نگهداری بوستر پمپ آتش نشانی چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

  1. بررسی اتصالات بوستر پمپ که باید محکم و بدون نشتی باشد. در صورت داشتن خرابی و نشتی سریعا باید تعمیر شود.
  2. دمای پمپ باید در محدوده مجاز باشد. در شرایطی که دما بیشتر شده بود باید پمپ را خنک کرد.
  3. تعویض روغن که باید هر 6 ماه یکبار و به صورت منظم انجام شود.
  4. تست عملکرد: بوستر پمپ باید در دوره های منظم تست شود تا هرگونه اشکال و ایراد در عملکرد آن شناسایی و مورد بررسی قرار بگیرد.
  5. آموزش کاربر: کاربران یا آتش نشانانب که از این بوستر ها استفاده می کنند باید آموزش های لازم را دریافت کنند تا در صورت بروز مشکل بتوانند به درستی با آن کار کنند.
  6. نگهداری: بوستر پمپ برای نگهداری نیاز به یک محیط خشک و تمیز دارد.
  7. تعمیر به موقع: در صورت بروز هرگونه مشکل و ایراد در این نوع بوسترها باید به سرعت تعمیر شود تا از خرابی های بعدی جلوگیری شود.

منبع: هایپر مارکت پمپ | بزرگترین فروشگاه محصولات صنعتی و خانگی

خروج از نسخه موبایل