عمومیکسب و کار برتر

آیا لباسشویی بدون آب کار میکند؟

محتوای این مطلب پنهان

فشار کم آب چیست؟

فشار آب نیرویی است که آب را از طریق لوله‌ها و شلنگ‌ها به حرکت درمی‌آورد. فشار کم آب به این معنی است که نیروی کافی برای حرکت آب در سیستم وجود ندارد که این امر می‌تواند بر کیفیت دوش گرفتن، شستن لباس‌ها یا روشن‌کردن ماشین ظرف‌شویی شما تأثیر بگذارد. فشار کم آب همچنین می‌تواند نشانه یک مشکل بزرگ‌تر نیز باشد؛ از جمله وجود نشتی در سیستم لوله‌کشی آب. اگر فشار آب پایینی دارید، با یک لوله‌کش تماس بگیرید تا مشکل را تشخیص داده و برطرف کند. ولی اگر سیستم لوله‌کشی خانه شما مشکلی ندارد و فشار آب شهری کم است؛ انتخاب پمپ آب مناسب می‌تواند به شما برای حل این مشکل کمک کند (راهنمای انتخاب پمپ مناسب آب و تعمیر ماشین لباسشویی ال جی).

تعمیر لباسشویی ال جی در تهران | شماره تلفن نمایندگی ماشین لباسشویی ال جی

فشار کم آب روی ماشین لباسشویی  شما چه تأثیری دارد؟

وقتی فشار آب کم است، زمان بیشتر طول می‌کشد تا ماشین لباسشویی با آب پر شود. این می‌تواند باعث شود ماشین لباسشویی به‌درستی نچرخد و لباس‌ها تمیز بیرون نیایند. علاوه بر این، اگر فشار آب کافی وجود نداشته باشد، ممکن است واشر نتواند آب را از دستگاه پمپاژ کند که می‌تواند منجر به نشتی شود.

چگونه فشار آب ماشین لباسشویی را افزایش دهیم؟

فشار آب چیزی است که بسیاری از مردم تا زمانی که دچار مشکل فشار کم آب نشوند به آن فکر نمی‌کنند. فشار کم آب می‌تواند مشکلات مختلفی ایجاد کند که رایج‌ترین آنها کاهش قدرت و کارایی ماشین لباسشویی شماست. خوشبختانه نمایندگی تعمیر لباسشویی دوو چند راهکار وجود دارد که می‌توانید برای بهبود فشار کم آب انجام دهید: یکی از مواردی که می‌توانید امتحان کنید این است که اندازه لوله‌های آبی را که به خانه‌تان می‌رود، افزایش دهید. اگر این امکان‌پذیر نیست یا مشکل را حل نمی‌کند، می‌توانید یک پمپ تقویت‌کننده آب نصب کنید (راهنمای انتخاب پمپ).

پمپ آب وسیله‌ای است که فشار آب را در خانه شما افزایش می‌دهد. در نهایت، اگر هیچ یک از این راه‌حل‌ها جواب نداد، ممکن است لازم باشد با یک لوله‌کش تماس بگیرید تا لوله‌کشی شما را بررسی کرده و دلیل کم بودن فشار آب محل شما را پیدا کند.

چگونه متوجه شوید که ماشین لباسشویی شما در اثر فشار کم آب آسیب‌دیده است؟

اگر هنگام استفاده از ماشین لباسشویی خود فشار آب پایینی دارید، چند راه‌حل وجود دارد که می‌توانید برای تشخیص آسیب‌دیدگی ماشین انجام دهید: ابتدا شلنگ‌ها را از نظر پیچ‌خوردگی یا نشتی بررسی کنید. اگر مشکل از شلنگ‌ها نیست، شیر آب را بررسی کنید تا مطمئن شوید که تا آخر برنامه شستشو کار می‌کند است. اگر همه چیز خوب به نظر می‌رسد و همچنان فشار آب پایین دارید، ممکن است دستگاه آسیب‌دیده باشد. در این صورت احتمالاً باید آن را تعمیر یا تعویض کنید.

عواقب آسیب‌دیدن ماشین لباسشویی در اثر فشار کم آب چیست؟

اگر ماشین لباسشویی شما در اثر فشار کم آب آسیب ببیند، ممکن است عواقب مختلفی داشته باشد. اول اینکه ممکن است دستگاه به‌درستی کار نکند و باعث لکه شدن لباس یا تمیز نشدن صحیح آن شود. دوم، اگر فشار کم آب ناشی از مشکل در تأمین آب شهری شما باشد، ممکن است در قسمت‌های دیگر خانه نیز فشار کم آب را تجربه کنید. در نهایت، اگر ماشین لباسشویی به‌درستی تهویه نشود، می‌تواند باعث خطر آتش‌سوزی شود.

اگر در خانه خود با فشار کم آب مواجه هستید، حتماً آن را توسط یک متخصص بررسی کنید تا علت آن و بهترین روش برای رفع آن را پیدا کند.

چگونه می‌توان از فشار کم آب جلوگیری کرد؟

فشار آب چیزی است که اغلب تا زمانی که از بین نرود بدیهی تلقی می‌شود. فشار کم آب می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که پیشگیری از اکثر آنها آسان است. با رعایت این نکات ساده می‌توانید به حفظ فشار آب خود در سطح سالم کمک کنید و از دردسرها  و هزینه‌های ناشی از آن جلوگیری کنید.

اولین قدم برای جلوگیری از فشار کم آب، شناسایی منشأ مشکل است. دلایل رایج زیادی برای فشار کم آب وجود دارد؛ مانند کثیفی یا گرفتگی فیلترها، پیچ‌خوردگی در لوله‌ها یا خرابی پمپ. هنگامی که منبع مشکل را شناسایی کردید، می‌توانید اقدامات لازم را برای اصلاح آن انجام دهید. اگر فیلتر شما کثیفی یا گرفتگی دارد، آن را در صورت نیاز تمیز یا تعویض کنید. اگر در لوله‌کشی پیچ‌خوردگی وجود دارد، سعی کنید خودتان آن را تعمیر کنید یا با یک لوله‌کش تماس بگیرید.

اگر فشار کم آب ناشی از مشکل در تأمین آب شهری باشد، در قسمت‌های دیگر خانه نیز فشار کم آب را تجربه می‌کنید. در این صورت تنها راه‌حل استفاده از پمپ‌های آب مناسب برای رفع این مشکل است. فشار آب چیزی است که بسیاری از مردم تا زمانی که دچار مشکل فشار کم آب بشوند به آن فکر نمی‌کنند. فشار کم آب می‌تواند مشکلات مختلفی ایجاد کرده و صدمات زیادی به خانه شما وارد کند.

بررسی ۸ علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری

با گذشت زمان، معمولا عملکرد ماشین لباسشویی با مشکل مواجه می‌شود. یکی از عمده‌ترین مشکلات این وسایل، آبگیری نکردن ماشین لباسشویی است. علت نیامدن اب داخل لباسشویی سامسونگ ممکن است با علت آبکشی نکردن ماشین لباسشویی ال جی متفاوت باشد؛ اما در حالت کلی، دلیل این مشکل را می‌توانید در پایین بودن فشار اب لباسشویی یا مسدود شدن قطعات دستگاه توسط املاح آب ورودی جست‌وجو کنید. اگر شما هم به‌دنبال یافتن علت نیامدن اب داخل لباسشویی هستید، خواندن این مقاله به شما کمک می‌کند تا مشکل دستگاهتان را پیدا و رفع کنید. با مطالعه مطلب پیش رو علت اب گیری نکردن لباسشویی خود را به‌راحتی تشخیص داده و دستگاهتان را تعمیر کنید.

1- خرابی شیر آب ورودی؛ اصلی‌ترین علت اب گیری نکردن لباسشویی

اولین علت پر نشدن آب در لباسشویی، خرابی شیر آب ورودی است. قبل از هرچیز از سالم بودن شیر آب و وارد شدن آب به ماشین لباسشویی مطمئن شوید. دریچه ورودی آب ماشین لباسشویی سامسونگ یا هر برند دیگری وظیفه کنترل جریان آب گرم و سرد را به عهده دارد. اگر این قطعه با مشکل مواجه شود، ماشین لباسشویی قادر به آبگیری نخواهد بود. همچنین اگر با سوال چرا آب گرم وارد ماشین لباسشویی نمی شود درگیر هستید، بررسی دریچه ورودی می‌تواند راه‌حل مشکل دستگاهتان باشد.

توجه کنید که علت اب گیری نکردن لباسشویی با دلایل آبگیری و تخلیه مداوم در لباسشویی کاملا تفاوت دارد و این دو مشکل را نمی‌توان یکسان در نظر گرفت.

پشت ماشین لباسشویی دو خروجی آب گرم و سرد تعبیه شده است. برای برطرف کردن علت آب نکشیدن ماشین لباسشویی، شیلنگ‌ها را از دستگاه جدا کنید؛ سپس یک ظرف بزرگ زیر شیر آب بگذارید تا آب خارج‌شده از شیلنگ‌ها روی زمین نریزد. با استفاده از یک چراغ‌قوه، صفحه‌ای را که درون خروجی اتصال دو شیلنگ شیر آب قرار دارد، چک کرده و درصورت کثیف بودن، آن را با احتیاط تمیز کنید. مراقب باشید که به صفحه آسیبی وارد نشود؛ چون این قطعه اصلا قابل‌تعویض نیست. اگر بعد از تمیز کردن صافی‌های داخل شیلنگ، مشکل نیامدن آب در ماشین لباسشویی رفع نشد، حتما باید شیر ورودی آب را تعویض کنید. برای درست کردن مشکل تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی باید شیلنگ‌های خروجی را بررسی کنید.

2- خرابی شیر الکتریکی دستگاه؛ مهم‌ترین علت نیامدن آب در ماشین لباسشویی

شیر برقی (شیر الکتریکی) ماشین لباسشویی، وظیفه وارد کردن آب به داخل دستگاه را دارد؛ بنابراین در بسیاری از موارد، علت اینکه آب وارد ماشین لباسشویی نمی شود، خرابی شیر برقی لباسشویی است. درواقع، علت آبکشی نکردن لباسشویی، می‌تواند آسیب دیدن بویین، مجرای ورودی و خروجی آب، لاستیک آب‌بندی، لاستیک دیافراگم و ترمینال موجود در شیر برقی باشد. اگر هر یک از این قطعات شیر الکتریکی ماشین لباسشویی آسیب‌دیده باشد، آب وارد ماشین لباسشویی نمی‌شود و در نتیجه ماشین لباسشویی آبگیری نمی کند.

راه‌حل خرابی شیر الکتریکی؛ تعویض یا تعمیر؟

درصورت خرابی شیر الکتریکی ماشین لباسشویی، باید آن را تعویض کنید. توصیه می‌کنیم که برای تعمیر و تعویض شیر الکتریکی ماشین لباسشویی، حتماً از خدمات فنی مراکز مجاز بهره بگیرید.

3- گرفتگی جاپودری؛ شایع‌ترین علت اب نیامدن داخل لباسشویی

آب ورودی دستگاه بعد از رد شدن از شیر الکتریکی، به‌صورت اسپری وارد جاپودری می‌شود. داخل ظرف جاپودری سوراخ‌هایی وجود دارد که بعد از ورود آب به آن و مخلوط شدن با پودر، عمل شست‌وشو را انجام می‌دهد. اگر این سوراخ‌های جاپودری گرفته شوند، آب وارد ماشین لباسشویی نمی‌شود.

اگر علت آبکشی نکردن ماشین لباسشویی گرفتگی جاپودری آن باشد، برای برطرف کردن این مشکل، باید ظرف جاپودری را از دستگاه خارج کرده، سپس با فرچه، ظرف را کاملاً تمیز کنید تا رسوبات پاک شود. حالا مخزن کشویی جاپودری را دوباره وارد دستگاه کرده و لباسشویی را روشن کنید.

4- انسداد فیلتر ورودی دستگاه؛ رایج‌ترین علت نیامدن اب داخل لباسشویی ال جی و سایر برندها

در همه ماشین‌های لباسشویی یک فیلتر روی ابتدای شیر برقی لباسشویی و یک فیلتر دیگر در قسمت جلو و پایین دستگاه نصب می‌شود. این فیلترها از ورود آشغال و رسوبات اضافی آب به داخل ماشین لباسشویی جلوگیری می‌کنند. معمولاً به‌مرور زمان، فیلترهای ورودی آب ماشین لباسشویی مسدود می‌شوند. چک کردن مستمر و تمیز کردن هر دو فیلتر، افزایش طول عمر دستگاه و بی‌نیازی به تعمیر و سرویس‌دهی را به همراه دارد و در نگهداری از ماشین لباسشویی بسیار موثر است.

چگونه علت قطع شدن اب ماشین لباسشویی به‌دلیل انسداد فیلترها را برطرف کنیم؟

برای تمیز کردن فیلتر پشتی ماشین لباسشویی، دستگاه را از برق بکشید. هر دو شیر ورودی آب را ببندید، سپس لوله‌های آب سرد و گرم را از ماشین و همچنین صفحه فیلتر را از ورودی شیر آب جدا کنید. حالا با استفاده از سرکه سفید یا شوینده‌های سطوح آهکی به تمیز کردن فیلتر بپردازید.

برای تمیز کردن فیلتر جلویی ماشین لباسشویی، درب پایین دستگاه را باز کنید. فیلتر را به سمت چپ و سپس به‌صورت افقی به طرف بیرون بکشید. بعد از تمیز کردن این فیلتر، آن را دوباره سر جایش قرار دهید.

5- شیلنگ تامین آب ورودی ماشین لباسشویی؛ اصلی‌ترین علت آب نگرفتن ماشین لباسشویی

برای تامین آب در ماشین‌های لباسشویی، از شیلنگ‌هایی که به شیر آب شهری متصل است، استفاده می‌شود. این شیلنگ‌ها در نقطه اتصال خود به شیر آب، صافی یا فیلترهایی دارند که از ورود رسوبات و موادی که در آب وجود دارد، به دستگاه و شیر برقی جلوگیری می‌کنند. خرابی شیر برقی اصلی‌ترین علت قطع نشدن اب ماشین لباسشویی نیز به شمار می‌رود.

اگر نمی‌دانید چرا ماشین لباسشویی آبگیری نمی کند، حتما شیلنگ آب ورودی را بررسی کنید تا فیلتر یا صافی‌ها دچار گرفتگی، پارگی یا پیچ‌خوردگی نشده باشند. نفوذ جسم سخت داخل شیلنگ هم باعث اختلال در آبگیری ماشین لباسشویی ال جی و هر برند دیگری می‌شود. پس هر موقع برایتان سوال پیش آمد که چرا لباسشویی اب نمیگیرد، حتما همه این موارد را بررسی کرده و در صورت مشاهده مشکل، آن را برطرف کنید.

6- مشکل فشار اب لباسشویی ناشی از خرابی سوئیچ سطح آب یا سوئیچ فشار

یکی دیگر از علت‌های اب گیری نکردن لباسشویی را می‌توانیم در خرابی سوئیچ فشار جست‌وجو کنیم. سوئیچ سطح آب که یک سوئیچ فشاری است، ولتاژ برق ورودی به شیر برقی را کنترل می‌کند. درواقع، جریان از تایمر یا برد الکترونیکی به سوئیچ فشار وارد می‌شود و سپس از این قطعه به شیر برقی می‌رسد. پس از اینکه میزان آب در دیگ لباسشویی به مقدار مناسب رسید، سوئیچ فشاری جریان را از شیر برقی قطع می‌کند و آبگیری متوقف می‌شود؛ سپس جریان به موتور هدایت شده و دیگ شروع به چرخیدن می‌کند.

درصورتی‌که سوئیچ سطح آب ایراد داشته باشد، ممکن است پیش از رسیدن آب به مقدار مناسب، جریان از شیر برقی قطع شود. در چنین شرایطی، این قطعه نیاز به تعویض دارد. بررسی سلامت سوئیچ فقط با مولتی‌متر امکان‌پذیر است که کاری تخصصی بوده و باید توسط تعمیرکار باتجربه انجام شود.

7- اب گیری نکردن لباسشویی به‌خاطر افت و نوسان فشار اب لباسشویی

علت اب نرفتن داخل لباسشویی را می‌توانید در پایین بودن و نوسان داشتن فشار آب جست‌وجو کنید. این مشکل در ساختمان‌های چندطبقه بیشتر به چشم می‌خورد. ماشین لباسشویی برای آغاز سیکل شست‌وشو نیاز به حجم معینی آب دارد. تامین نشدن آب به میزان موردنیاز، یکی از دلایل مختل شدن روند شست‌وشو است. علاوه‌بر این، شیر برقی دستگاه به‌منظور عملکرد بهینه، نیاز مبرم به حداقل فشار آبی برابر با 20 psi دارد. در چنین شرایطی پایین بودن فشار آب، علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری است.

8- نقص فنی برد الکترونیکی یا تایمر؛ جدی‌ترین علت آبکشی نکردن ماشین لباسشویی

بروز اشکال در عملکرد تایمر و برد الکترونیکی دستگاه می‌تواند دلیل دیگری برای آبگیری نکردن لباسشویی باشد. در مدل‌های قدیمی لباسشویی از تایمر مکانیکی استفاده می‌شد؛ اما در مدل‌های جدید برد الکترونیکی جایگزین این قطعه شده است. کارکرد شیر برقی در لباسشویی به وسیله تایمر امکان‌پذیر است. برد یا تایمر، جریان الکتریکی را به اجزای مختلف دستگاه از جمله شیر برقی هدایت می‌کند. این فرآیند غالبا در مرحله آبگیری ماشین لباسشویی اجرایی می‌شود.

منبع: تعمیرات لوازم خانگی تهران

دکمه بازگشت به بالا