قطعا بارها در منابع مختلف شرایط استخدام راننده آمبولانس در بيمارستان را دیده اید. تعیین شرایط برای راننده بدان جهت می باشد که معمولا برای هر پستی شرح وظایفی تعیین می گردد. در همین راستا معمولا برای اینکه بتوانند داوطلبان را در گام اول یک غربالگری اولیه نمایند و مطمئن باشند که فرد می تواند وظایف محوله را انجام دهد و مشکل قانونی نیز ندارد، شرایطی را تعیین می کنند.
اعلام شرایط استخدام راننده آمبولانس در بيمارستان
آشنایی با شرایط استخدام راننده آمبولانس در بیمارستان بدان جهت اهمیت دارد که یکی از مشاغل حساس و پر استرس می باشد؛ زیرا نیاز به سرعت عمل و دقت همزمان، دارد. راننده باید چنان مهارتی داشته باشد که در کنار این سرعت عمل، آرامش و تمرکز خود را نیز حفظ کند. عملکرد وی با حفظ جان بیمار در ارتباط است. هر تاخیری و هر حرکت اشتباهی، ممکن است سبب از دست رفتن جان یک انسان شود.
لذا کسانی که میخواهند در این سمت مشغول شوند، باید با شرایط استخدام راننده اورژانس 115 و یا آمبولانس بیمارستان آشنا باشند. بدین ترتیب اگر شرایط لازم را دارند هم سریعتر جذب می شوند و هم موفق خواهند بود. لذا در ادامه به شرایط مهم پرداخته می شود. البته لازم به ذکر است این شرایط به دو بخش عمده شرایط رسمی که بیمارستان ها تعیین می کنند و شرایطی که راننده آمبولانس باید داشته باشد که بتواند به وظایف خود عمل نماید، تقسیم می گردد.
مهارت راننده از شرایط استخدام راننده آمبولانس در بیمارستان
راننده آمبولانس موظف است که به سلامتی آمبولانس توجه نموده و هر روز رسیدگی لازم را انجام دهد. وی باید هم به نگهداری از آمبولانس و وسایل آن توجه نماید و هم بتواند سلامت بیماران را در حین حرکت حفظ کند. در عین حال باید سرعت عمل داشته و رانندگی ایمن و سریعی داشته باشد.
برای استخدام در بیمارستان جهت شغل رانندگی آمبولانس، معمولا بسیاری از شرایط یکسان می باشد؛ مگر اینکه در بعضی از شهرستانها در شرایط استخدام راننده آمبولانس در بیمارستان ذکر کنند که شخص باید بومی باشد. در غیر این صورت، به طور معمولا شرایط به هم مشابه می باشد. در همین راستا اولین شرطی که در همه اگهی های استخدام یکسان است، داشتن گواهینامه پایه 2 به بالا میباشد.
شخصی که گواهینامه دارد، البته باید بتواند به خوبی رانندگی کند؛ زیرا در شرایط استخدام راننده اورژانس 115 مهارت در رانندگی نیز بیان می شود. راننده آمبولانس باید بتواند در خیابان های شلوغ و پرترافیک و در جاده ها با مهارت تمام و به سرعت رانندگی کند. نباید با تکانهای شدید و یا تاخیر، جان بیمار به خطر بیفتد. لذا گواهینامه و مهارت در رانندگی برای وی ضروری می باشد.
در کنار این موضوع، شرطی که کمک می کند شخص راننده آمبولانس در وظایف خود بهتر عمل نماید، داشتن اطلاعات فنی است. راننده آمبولانس یا اورژانس 115 اگر بتواند مشکلات فنی عادی و عمومی که برای خودرو پیش می آید را سریع رفع کند، قطعا در موارد ضروری موفق تر است. در همین راستا بعضی از بیمارستانها در شرایط خود ذکر می کنند که آزمون عملی رانندگی و آزمون فنی آمبولانس گرفته خواهد شد.
عمومی ترین شرایط استخدام راننده اورژانس 115 و آمبولانس
کارت پایان خدمت
کارت پایان خدمت و یا معافیت از خدمت از شرایط دیگری است که مانند گواهینامه از شرایط استخدام راننده اورژانس 115 می باشد و برای راننده آمبولانس به طور کلی لازم است. با توجه به بیان پایان خدمت و اینکه همواره کلمه مرد در شرایط ذکر می گردد، به طبع مشخص است برای این سمت، آقا استخدام می کنند. اگرچه بانوان زیادی هستند که با توجه به مهارت در رانندگی، می توانند در این زمینه فعالیت کنند. البته لازم به ذکر است با توجه به وزن و جنسیت بیماران و نیاز به جابجا کردن آنان، شاید به این علت محدودیتی در این زمینه وجود دارد. وقتی آگهی برای استخدام راننده آمبولانس داده می شود، کلمه مرد ذکر می گردد.
وضعیت تاهل
در ادامه باید گفت یکی از شروطی که گاها دیده شده، شرط متاهل بودن است، البته در همه آگهی ها چنین شرطی ذکر نمی شود.
عدم اعتیاد سوء پیشینه
عدم اعتیاد و نداشتن سوء پیشینه نیز مواردی می باشند که در شرایط استخدام راننده آمبولانس برای بیمارستان ذکر می گردند. شخص متقاضی برای تست اعتیاد معرفی می گردد. همچنین سوابق وی استعلام می شود.
چه مدرک تحصیلی برای راننده آمبولانس نیاز است؟
سوابق تحصیلی که برای استخدام راننده اورژانس یا بیمارستان در نظر گرفته میشود نیز، شاید مورد سوال مخاطبان باشد. به طور معمول مدرک دیپلم برای فرد ذکر می شود و گاها ذکر میگردد که فرد باید دوره امداد و نجات دیده باشد. این شرط بستگی به شرایط بیمارستان دارد. به طوری که بعضی از بیمارستان ها مدرک کاردانی و یا کارشناسی رشته امداد و سوانح را برای راننده اورژانس می خواهند. اگرچه بعد از استخدام، خود بیمارستان آموزشهایی را در زمینه امدادگری و… به راننده میدهد؛ اما آشنایی اولیه خود فرد کمک می کند عملکرد بهتری را داشته باشد. اگر استخدام اورژانس در نظر باشد، فرد داوطلب گاها باید در آزمون کتبی نیز شرکت کند.
محدودیت سنی در استخدام راننده آمبولانس
محدودیت سنی نیز در بسیاری از موارد جزء شرایط استخدام راننده آمبولانس در بیمارستان می باشد. ممکن است حداقل 22 سال برای داوطلبان ذکر گردد و یا حداکثری در نظر گرفته شود. این شرط وابسته به خود بیمارستان می باشد و طبق ضوابط شرایط سنی اعلام می شود.
شرط غیر رسمی شرایط استخدام راننده آمبولانس در بیمارستان
آشنایی با توپوگرافی شهر به طور رسمی در شرایط استخدام راننده آمبولانس در بیمارستان یا اورژانس ذکر نمی شود؛ اما از شرایطی است که کمک می کند راننده آمبولانس به خوبی عمل نماید. قطعا کسی که به خوبی راههای اصلی و فرعی و میانبر ها را نمی شناسد، در مواقع اورژانس، به خوبی نمی تواند در اسرع وقت بیمار را به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال دهد. راننده در شلوغی شهر ها و به خصوص شهرهای بزرگ گیر می افتد. وی مسیرهای طولانی تری را طی می نماید و ممکن است حتی با وجود گذر از چراغ قرمز و زدن آژیر خطر، پشت افراد بی مسئولیتی که از جلو آمبولانس کنار نمی روند، گیر کند.
گاها یک دقیقه تاخیر سبب شده بیماری سلامتی و یا حتی جان خود را از دست دهد. برای آشنایی با سایر شرایط غیر رسمی می توانید سری به محتوای راهنمای گرفتن آمبولانس خصوصی + مزایا و شرایط بزنید این مطلب نیاز های بیماران جهت دریافت خدمات حمل و نقل را بیان کرده و بطور غیر مستقیم به ویژگی های راننده آمبولانس اشاره کرده است.