فواید و مضرات احیای مو

روش های احیای مو و بررسی فواید و عوارض آن

یکی از روش‌های موثر در درمان مشکلات و تقویت مو احیای مو است که به روش‌های مختلف در خانه و سالن‌های زیبایی انجام می‌شود، در این مطلب به بررسی روش‌های احیای مو پرداخته‌ایم. موهای هر فرد یکی ازمهم ترین بخش زیبایی اوست. هر آقا و خانمی برای اینکه جذاب باشد و ظاهر زیبایی داشته باشد، نیاز دارد تا موهای خوش حالت، خوش رنگ، پرپشت، صاف و سالمی را داشته باشد. آیا راهی برای بازگشت موهای از دست رفته است؟ نگران نباشید جواب همه این پرسش ها در یک کلمه نهفته است. احیای مو؛ بله احیای مو یک شیوه موثر و اثربخش در بازگشت مو به حالت قبل است.

احیای مو چیست؟

احیای مو یکی از راه هایی است که باعث صافی و براقی مو شده و وزی را از بین می برد و با افزایش میزان پروتئین مورد  نیاز مو سبب پرپشتی می شود و در بسیاری از موارد از ریزش مو جلوگیری می کند. با احیای مو و کراتینه کردن مو دیگر نیاز نیست که ساعات زیادی را صرف سشوار کشیدن به موهایتان کنید حتی دیگر نیازی نیست که از اتوی مو استفاده کنید چون با احیای مو رطوبت مورد نیاز مو تامین می شود و موهایتان صاف و براق می شود و طراوت و زیبایی خود را برای همیشه به صورت ماندگار دارد.

اقدامات لازم برای احیای مو

گام اول : تشخیص میزان احیای مو

اولین قدم در احیای مو تشخیص این موضوع است که موهای شما چقدر نیاز به احیا دارد. اگر خودتان قادر به تشخیص این موضوع هستید که نیازی به مراجعه به مراکز احیای مو نیست ولی اگر به هردلیلی نمی توانید که تشخیص دهید بهتر است که از یک کارشناس کمک بگیرید. امروزه احیای مو در سالن های آرایش توسط کارشناسان نیز انجام می گیرد که این نیز یک راه حل دیگر برای رفع مشکلات موهای شماست.

گام دوم : انتخاب روش مورد نیازاحیای مو

برای احیای مو روش هایی وجود دارد که هر شخص بسته به شرایط موها، وضعیت اقتصادی و علاقه خود می تواند یکی از آن روش ها را انتخاب کند. راه هایی که شما می توانید موهای خود را احیا کنید به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند:

احیا مو در خانه

احیای مو در خانه با مواد مورد نیاز خوراکی در آشپزخانه بسیار ساده است کافی است مقداری از این مواد طبیعی را استفاده کنید و از کراتینه شدن موهای خود لذت ببرید. برای احیای موهای خود در خانه با مواد طبیعی هم می توانید از داروهای گیاهی استفاده کنید و هم می توانید با درست کردن ماسک هایی به احیای موی خود اقدام کنید. این ماسک ها را با مواد طبیعی بسازید و بر روی ساقه موهای خود قرار دهید.

انواع ماسک مو برای احیای مو در خانه

مراکز احیای مو

اگر به هر دلیلی نتوانستید که با روش هایی در خانه موهای خود را احیا کنید و به وضعیت مطلوب برسانید، لازم است حتما به یک مرکز احیای مو مراجعه کنید تا با روش هایی که دارند موهای شما را بررسی و سپس درمان کنند.احیا با دستگاه های احیا در این مراکز انجام می شود. در این مراکز که بیشتر در سالن های احیای مو انجام می شود از روش های زیر برای احیای مو استفاده می شود.

کراتینه کردن

موهای لخت و صاف دارای کراتین هستند . میزان کراتین مو در هر فردی متفاوت است. موهای فر میزان کراتین کمتری دارند البته وراثت عامل مهمی در این موضوع است. کم شدن حجم اصلی مو نیاز به بررسی دارد که سبب آسیب دیدن موهای شما می شود در این روش موهای شما را با موادی که حاوی کراتین است می پوشانند و با نفوذ کراتین به داخل مو، موهای شما لخت و صاف می شود.

بوتاکس مو

بتاکس مو روش دیگری است که درسالن ها و مراکز احیای مو انجام می شود. در صورت خشکی موها و نبود رطوبت کافی مو آسیب می بیند در این صورت بوتاکس مو راه نجات موهای شماست. بوتاکس بیشتر برای افرادی که موهای آن ها در اثر پیری و یا هر علت دیگر خاصیت ارتجاعی شان را از دست داده اند، دوباره زیبا و با طراوت کند. محصولات بوتاکس که حاوی آمینو اسیدها و ویتامین های ضروری  مواست، رطوبت دهی را افزایش داده و باترمیم موهای آسیب دیده، موهای شما را جوانتر می سازد.

پروتئین درمانی

در روش پروتئین درمانی نیز موهایی که شکننده شده اند و حالت ارتجاعی ندارند درمان می شوند. در صورت کمبود پروتئین موجود در مو رطوبت به میزان کافی به موها نمی رسد و موها حالت صافی و لختی خود را از دست می دهد. در این صورت این موهای کدر و مات شده که ممکن است در اثر سشوار کشیدن و یا استفاده بیش از حد از اتوی مو باشد و یا هر علت دیگر، شما را آزار می دهد و نیاز دارید که پروتئین های مو را تامین کنید تا از این وضعیت نامناسب خلاص شوید.

ویتامینه مو

و اما روش ویتامینه نیز روشی است که در آن افراد متخصص با شناسایی ویتامین های موجود در موهای شما به تامین این ویتامین ها می پردازند. با رساندن ویتامین های لازم به مو، موهای شما خاصیت ارتجاعی خود را به دست می آورد و شادابی را به شما هدیه می دهد.

گام سوم : احیای مو و مداومت بر آن

بعد از انتخاب روش مورد نیاز برای احیا لازم است که این کار را انجام دهید و اگر در خانه با روش های خانگی به احیای مو می پردازید شاید نیاز باشد که این کار را چندین بار تکرار کنید تا سبب اثربخشی شود. در این میان هستند افرادی که به دلیل آسیب زیادی که به موهایشان وارد شده، لازم است که حتی اگر توسط کارشناسان نیز احیای مو را انجام داده اند، دوباره این کار را بعد از چند هفته و چند ماه تکرار کنند تا از برگشت رطوبت و پروتئین مورد نیاز موهایشان مطمئن شوند.

عوارض احیای مو

اگر در احیای مو از کراتینی استفاده می کنید که به صورت خوراکی است پس حتما منتظر آن باشید که دچار ریزش مو شدی شوید. علت این ریزش مو به دلیل افزایش میزان هورمون های آندروژنی در بدن است. واما از عوارض دیگر احیا به روش کراتینه سرطان زا بودن آن است. پس حتما تا حد امکان برای احیای موهای خود در روش کراتینه کردن، روش خوراکی را انتخاب نکنید و از مراکز احیای مو برای این کار استفاده کنید. در روش بوتاکس نیز وجود حسایت های پوستی از عوارض استفاده از این روش است.

خروج از نسخه موبایل