
تغذیه بر هر عضو بدن تأثیر بسزایی می گذارد و ختی می توان گفت “سلامت” هر عضو در بدن به تغذیه ی سالم بستگی دارد.
یکی از عوامل مهم در “سلامت “سیستم عصبی استفاده از ویتامین های گروه B است.
کمبود ویتامین B ۱ باعث اختلال سیستم عصبی و بیماری هایی مانند بری بری و گز گز و مور مور بدن و عدم توانایی لمس اشیا می شود که با مصرف غلات سبوس دار می توان از این بیماری ها جلوگیری کرد.
کمبود ویتامین های B ۶و B ۱۲ که باعث اختلالات خلقی عصبی و گر گرفتگی می شوند و در سلامت سیستم عصبی نقش بسزایی را ایفا می کنند که غلات و حبوبات جگر و دل و قلوه شیر و مرغ منابع غنی این ویتامین ها هستند.
مصرف امگا۳ در “سلامت” سیستم عصبی کمک کننده است و اختلالات حسی و عصبی را درمان می کند که در انواع ماهی ها به وفور یافت می شود.
کمبود ویتامین D علاوه بر عوارض استخوانی باعث عوارض شناختی نیز در فرد می شود که مهمترین آن عدم کار کرد مناسب مغز است که نور آفتاب در درجه ی اول بهترین منبع آن است و بعد از آن شیر و مکمل ها منابع غنی ویتامین D هستند.