هیچکس از این فواید فوق‌العاده سرکه سیب آگاه نیست!

هیچکس از این فواید فوق‌العاده سرکه سیب آگاه نیست!
آفتاب‌‌نیوز :

دکتر اریک برگ دی سی توضیح داده است که نوشیدن سرکه سیب فواید بسیاری برای سلامتی دارد، اما اکثر مردم با این فواید آشنا نیستند، اگرچه می‌تواند به سلامتی آن‌ها کمک بزرگی کند.

سرکه سیب اغلب به عنوان یک نوشیدنی بهداشتی معرفی می‌شود. دکتر اریک برگ دی سی با تمجید از سرکه سیب در یکی از ویدئو‌های محبوب خود در یوتیوب توضیح داد: «بیشتر مردم می‌دانند که سرکه سیب برای هضم غذا مفید است و به نفخ، سوء هاضمه و رفلکس اسید کمک می‌کند.» با این حال، این متخصص فاش کرد مزایای عمده دیگری نیز در مصرف سرکه سیب وجود دارند که هیچکس نمی‌داند. دکتر برگ در ویدئوی خود به اشتراک گذاشت که چگونه این نوشیدنی محبوب به میکروب‌های روده کمک می‌کند.»

این پزشک توضیح داد: «هم باکتری‌های خوب و هم باکتری‌های بد می‌توانند به حالت غیرفعال بروند. میکروب‌ها در حالت غیرفعال از بسیاری از استرس‌های محیطی و مواد شیمیایی به ویژه آنتی بیوتیک‌ها در امان بمانند. میکروب‌های خفته می‌توانند چندین دهه یا حتی هزاران سال زنده بمانند! تغییر در محیط، مانند تغییر در میزان اسیدی یا بازی بودن، می‌تواند باکتری‌های خوب را بیدار کند یا باعث خاموش شدن آن‌ها شود. بیشتر باکتری‌های خوب در محیطی اسیدی رشد می‌کنند. سرکه سیب محیط را برای میکروب‌های خوب اسیدی می‌کند. خوراکی‌هایی مانند کومبوجا، آب ترشی، کلم ترش و کیمچی نیز اثرات مشابهی دارند.»

وی افزود: «زمانی که سیستم ایمنی شما سرکوب می‌شود، باکتری‌های بد می‌توانند از حالت خواب خارج شوند، آنتی بیوتیک‌ها، استرس، کمبود پردنیزون و ویتامین دی همگی می‌توانند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کرده و میکروب‌های بیماری‌زا را فعال کنند. ویتامین دی کافی در مقادیر حداقل ۱۰۰۰۰ واحد بین‌المللی در روز ممکن است به سرکوب میکروب‌های بیماری‌زا کمک کند. سعی کنید برای حمایت از میکروب‌های مفید خود، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب هر روز عصر بنوشید. سرکه سیب یک گزینه عالی است.»

این باور وجود دارد که هر گونه اثرات مفید از مصرف سرکه سیب با اسید استیک موجود در آن مرتبط است. سرکه سیب که به عنوان یک درمان خانگی استفاده می‌شود، اغلب به کاهش وزن، کاهش کلسترول، کاهش سطح قند خون و علائم دیابت کمک می‌کند. با این حال، شواهد بالینی کمی برای حمایت از این ادعا‌ها وجود دارد و قبل از اینکه بتوان آن را به عنوان یک درمان توصیه کرد، به تحقیقات بیشتری نیاز است.» متخصصان افزودند مراقبت از این موضوع مهم است و توصیه می‌کنند قبل از ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی یا سبک زندگی خود به دنبال مشاوره پزشکی باشید. متخصصان همچنین هشدار می‌دهد: «برای اطمینان از بی‌خطر بودن مصرف سرکه سیب، پیشنهاد می‌کنیم با یک داروساز صحبت کنید.»

سرکه بسیار اسیدی است و نوشیدن رقیق نشده آن می‌تواند مینای دندان را فرسایش دهد و به مری آسیب برساند. بهتر است آن را در مقدار کم به غذای خود اضافه کنید، مثلاً در سس سالاد، یا آن را در حالت رقیق شده با آب فراوان بنوشید. همچنین می‌توانید از مکمل‌های سرکه سیب به صورت پودر برای جلوگیری از آسیب رساندن به دندان‌هایتان استفاده کنید.

دکمه بازگشت به بالا