این موضوع یک مقاله تحقیقاتی است که گروهی از محققان دانشگاه هاوایی در ایالات متحده در نشریه “Nature of Nature” منتشر کردند.
این محققان یک جستجوی سیستماتیک برای یافتن نمونههای آزمایشی در مورد تأثیر 10 خطر آب و هوایی حساس به انتشار گازهای گلخانهای در شیوع بیماریهای عفونی شناخته شده برای انسان انجام دادند. این خطرات شامل گرمایش زمین، خشکسالی، امواج گرما، آتش سوزی جنگل ها، باران شدید، سیل، طوفان، سطح بالای آب، تغییر در بیوشیمی اقیانوس ها و تغییرات آب و هوای خشک است.
محققان با استفاده از ترکیبی از دو لیست قابل اعتماد از کلیه “بیماریهای عفونی شناخته شده” و “بیماریهای ناشی از عوامل عفونی” که بر سلامت انسان تأثیر گذاشته است ، بیش از 70،000 مقاله علمی را جستجو کردند تا نمونه های تجربی از هر साषा सुभूत अज तेजेजे तेजेजे तेजेजे ब بگیرند. है यक आज आन पूर्या है ज़ाई है।
این تحقیق مشخص کرد گرم شدن زمین، باران، سیل، طوفان، تغییر پوشش زمین، تغییرات آب و هوای اقیانوس، آتش سوزی جنگل ها، امواج گرما، تغییر سطح آب و بیماری های عفونی ناشی از ویروس ها، باکتری ها، حیوانات، قارچ ها و حشرات گیاهان و کروم تاثیر گذاشت انتقال بیماریهای عفونی عمدتاً از طریق وسایل نقلیه انجام میشد، البته نمونههایی از موارد از طریق آب، هوا، تماس مستقیم و غذا نیز منتقل میشد. در نهایت در این مطالعه بیش از 58 درصد یا 218 مورد از 375 مورد بیماری انسانی حداقل از طریق هزار و شش مسیر بسته به فرد تحت تأثیر یک خطر آب و هوایی قرار دارند.
كاميلو مورا، استاد جغرافيا در دانشكده علوم اجتماعي و نويسنده ارشد اين تحقيق، گفت: با توجه به پيامدهاي گسترده و گسترده ويروس كرونا، متوجه شديم كه خسارت ناشي از گاز گلخانهاي واقعاً ترسناك است. بیماری های زیادی وجود دارد و مسیرهای انتقالی زیادی وجود دارد. آین کیں نیاز مبرم به کہے انتہے گازهای گلخانه ی را در شرکز جهان می دهد می دهد.
یک صفحه اینترنتی تعاملی که ارتباط هر خطر آب و هوایی را با یک مورد بیماری نشان می دهد توسط این تیم تحقیقاتی تهیه شده است. این ابزار به کاربران اجازه می دهد تا خطرات خاص، مسیرهای انتقال و گروه های بیماری را ببینند.
این محققان خطرات عوامل اقلیمی بیماری را کشف کردند. خطرات اقلیم ها، مناطق و زمان های مختلف محیط برای گسترش عوامل و ناقلان بیماری مناسب است. تغییرات بارندگی و گرم شدن زمین با گسترش بیماریهای ناقل مانند پشه، کنه، کک، پرندگان و چندین پستاندار که بیماریهای ناشی از ویروسها، باکتریها، حیوانات و سایر بیماریها مانند تب دنگی، چیکونگونیا، طاعون را منتشر میکنند. لایم، ویروس نیل غربی، زیکا، تریپانوزومیازیس، اکینوکوکوزیس و مالاریا همه ظاهر شده اند و مرتبط هستند.
خطرات اقلیمی که با مهاجرت و جابجایی اجباری افراد تداخل می کند، باعث تماس های جدید با عوامل بیماری زا یا افزایش این تماس ها می شود. به تور توروفان، بلا آن ستور اب درياها مستدر بروز انسان ها شد ك در بروز لپتوسپيرروز، کريپتوسپوريديوز، تب، ژياردياز، گاستروانتريت، جذام، وبا، سالمونلا، شيگلوز، بيماري ريه، آسم، هپاتيت، بيماريهاي تنفسي و .
خطرات اقلیمی بخشی از عوامل خاص بیماری از جمله شرایط آب و هوایی برای تولید، تسریع چرخه زندگی، افزایش فصول/طول مواجهه با این عوامل، افزایش اثر و تعامل ناقل بیماری و افزایش بیماری است. گرم شدن زمین به طور مثبت تحت تأثیر رشد جمعیت حیوانات، رشد، اندازه و تولید مثل ویروسی آن قرار گرفته است.
خطرات آب و هوایی همچنین شامل ظرفیت انسان برای مقابله با عوامل بیماری با تغییر شرایط فیزیکی مانند افزایش استرس ناشی از قرار گرفتن در معرض بیماری های خطرناک، قرار گرفتن افراد در شرایط ناامن، آسیب به زیرساخت ها، قرار گرفتن افراد در معرض عوامل بیماری یا گاکا استی به مدیگر هی بیکیں است. کے دائہ بوتر مجموعة شخصصالی به هازیشیا منزیر شد ک عامیل بروز موردی تراکم، کلامیدیا، وبا، ورم ملتحمه، کریپتوسْریدیوم، diarrhoea، blood diarrhoea، اشریشیا کلی، زیاردیا، سالمونلا، گال و تب حصبه بوده است.
محققان همچنین دریافتند که در حالی که اکثر بیماری ها به دلیل خطرات آب و هوایی تشدید می شوند، برخی از بیماری ها (63 مورد از 286 مورد) کاهش یافته است. گرم شدن زمین یک مثال است و شیوع بیماری های ویروسی کاهش می یابد که احتمالاً به شرایطی مربوط می شود که برای ویروس ها مناسب نیست یا به دلیل قوی تر بودن سیستم ایمنی در هوای گرم تر. ب آين حال هذا المعلومات كه دستكم در ذهر يك تعليقه تعليقه ناديدند، در ذلك هي دير علي ها و قاهي هم تحميل تعليقه سدين.
به عنوان مثال، به نظر می رسد این است گرم شدن هوا باعث کاهش شیوع بیماری های ویروسی می شود. با این حال، بیشتر بیماری هایی که حداقل با یک خطر کاهش می یافتند، گاهی اوقات با خطر دیگری افزایش می یافتند.
46