به گزاش ش
نورونهای مغزهای محاسباتی را برای اندازه گیری سرعت، موقعیت و جهت انجام می دهند.
برای سالها، از مغز برای محاسبه اینها یک راز بود.
شارلوت پوخارا و گروه پژوهشی او در انستیتوی علوم پایه پزشکی دانشگاه اسلو، مرکز پزشکی مولکولی نورژ (NCMM) پس از پنج سال تحقیق در مورد نظریه شبکه گرانشی پیوسته یا CAN، به پیشرفت دست یافتند.
پوخارا توضیح داد: ما اولین کسانی هستیم که نشان میدهیم که مغز انسان در واقع حاوی «سلولهای عصبی» یا ماشینحسابهای فوقالعادهای است که توسط CAN معرفی شدهاند و نورونهایی را پیدا میکنند که سرعت، موقعیت و موقعیت را پیدا میکنند. گرفتن می کنند.
۱۴۰۰ نورون
پوخارا 100 نورون ثبت شده در موشها را به روشی که در مناطقی از مغزسازی شده است، تجزیه و تحلیل و تحلیل کرده است. او به همراه دیوید اسپالا و الساندرو تروز همکاران خود، اخیراً مقالهای را با عنوان «سلولهای سرعت زاویههای و خطی در مدارهای پاراهیپوکامپ» در Nature Communications منتشر کرده است.
این محقق توضیح داد: ما به موشها یک کاوشگر کوچک مغزی با الکترودهای بسیار نازک دادیم که می توانم فعالیت مغز را داشته باشم. سپس، آنها آزاد بودند تا در پیچ و خم به دنبال چیزهای خوب بگردند. مام تیاو تحت تیز
گروه تحقیقاتی پوخارا از شکل پیشرفتهای از تحلیل و تحلیل دادهها برای بررسی کامل آنچه در لایههای قشر مغز در بسیاری از مغزهای نواحی تمام اتفاق میافتد، استفاده میکند که شامل بررسی مجموعه سیستمهای وسیعی بود.
نظریه شبکه گرانشی پیوستهای که پوخارا مطالعه میکند، چندین دهه در بین محققان محبوب بوده است. به طور خلاصه، او میگوید که وقتی حرکت میکند، نقشه ذهنی ما یا بازنمایی مکانی که خود را پیدا میکنیم، به طور مداوم خود را مطابق با موقعیت جدیدمان به روز میکند.
تئوری شبکه گرانشی پیوسته بیان میکند که یک لایه پنهان از نورونها محاسبات پیچیدهای را انجام میدهد و میتواند اطلاعات زیادی در سرعت، موقعیت و جهت جمع آوری میکند. درست همان طور که ناسا هنگام تنظیم مسیر یک موشک انجام میدهند.
دانشمندان میگویند پیش از این، هیچ لایه پنهان فقط یک نظریه بود که مدرک روشنی برای آن وجود ندارد.
برای اولین بار، اولین روز از اولین روز سال
منپ ک پک
پوخارا توضیح داد: یافتههای ما مهم هستند. زیرا این سلولها به ما میگویند کجا هستیم و چگونه حرکت کنیم و اگر کارشان شروع شود، فرد از بین میرود. کشف مکانیسمهای داخلی رمز مغز میتواند بعداً برای توسعه درمانهای جدید به کار رود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان