پوشش خدمات توانبخشی مبتلایان اوتیسم از سوی سازمان بیمه سلامت

پوشش خدمات توانبخشی مبتلایان اوتیسم از سوی سازمان بیمه سلامت

به گزارش شفاف سعیده صالح غفاری در جلسه مشترک با سازمان بیمه سلامت گفت: “ما از سال 1997 با خانواده های مبتلا به اوتیسم ملاقات داشته ایم و فقط در مورد درمان اوتیسم به عنوان یک سرویس توان بخشی صحبت کردیم و این خدمات مزمن ، گران و طولانی است.” زمان مثبت رویدادهایی مانند گفتار کودک ما ناشناخته است و انجمن اوتیسم ایران هفتمین سال خود را امسال به پایان رساند و جسارت سال 1399 برای ما سال باورنکردنی بود. از آنجا که نهاد مدنی ، همراه با بخش دولتی ، اهدا کنندگان و بخش خصوصی ، اگر بتواند تعامل مثبتی ایجاد کند ، نتایج خوبی نسبت به جلسه امروز به دست خواهد آورد. تلاش های زیادی توسط وزارت بهداشت در وزارت بهداشت و بیمه درمانی انجام شده است تا این نیاز طی چهار یا پنج سال برطرف شود.

وی اضافه کرد: ما از این خدمات خوشحال هستیم ، اگرچه آنها متفاوت از ایده آل هستند ، اما ضروری است که افراد در طیف اوتیسم در گروه بیماری تعریف شده قرار گیرند ؛ اما ما باید اعتبار بخش اوتیسم را تعیین کنیم بنابراین بخش ما از دوستان بهداشت می دانند که هر سال چه مقدار باید پرداخت کنند.

مدیرعامل انجمن اوتیسم تأکید کرد ، “سایر سازمان ها و م institutionsسسات معتقدند که از انجمن ها در سطح تصمیم گیری ، تصمیم گیری و کنترل استفاده می شود و بارهای این نقش مهم از دولت منتقل شده و مورد توجه قرار می گیرند. “ما هنوز درمورد اوتیسم صحبت می کنیم. از طریق شبکه ملی بهداشت ، که حدود دو سال است درباره آن صحبت می کنیم. ما می شنویم که آزمایشی پروژه آغاز شده است ، اما عملا اتفاق خاصی نیفتاده است و سال 1400 برای راه اندازی رسمی این پروژه بسیار مناسب است.

وی افزود: خدمات دارویی ، پزشکی و دندانپزشکی هنوز اجرایی نشده است ، بنابراین باید مقررات و اجرای آنها مورد ضرب و شتم و ساماندهی قرار گیرد. مشکل اصلی اوتیسم در ایران این است که یک سازمان باید مسئول اوتیسم باشد. اکنون سازمان بهزیستی ، آموزش و پرورش استثنایی و وزارت بهداشت برای بحث درمورد اوتیسم در اختیار داریم. ما به نمایندگی از انجمن اوتیسم ایران ، وزارت بهداشت را به مسئولیت فراخوانده ایم. در مرحله غربالگری تشخیص زود هنگام ، مرحله ورود مداخلات سطح اول و غیره ، اگر وزارت بهداشت به عنوان نهاد اصلی مراقبت های بهداشتی در نظر گرفته شود ، بی نظمی جامعه اوتیسم در ایران کاهش می یابد. تا آن زمان ، ما نیاز به هماهنگی کامل بین این سه سازمان داریم. ما به عنوان بخشی از یک برنامه جامع اوتیسم ، دو سال است که این موضوع را دنبال می کنیم. اگر این سند ملی امسال ارائه شود ، نقش و مداخلات هر سازمان مشخص می شود.

گزارش شفاف نیز هست علی اصغر باقرزاده – معاون اول کمیته بهداشت مجلس شورای اسلامی وی هنگام معرفی خدمات توانبخشی برای افراد مبتلا به اوتیسم گفت: انجمن ها همیشه به سیستم بهداشت کمک کرده اند و سازمان های غیردولتی در هنگام بحث در مورد تاج بسیار خوش درخشیده اند و این مجمع به سازمان های غیردولتی کمک می کند.

وی اظهار داشت: در بودجه 1400 تلاش شده است تا توجه ویژه ای به حوزه بهداشت صورت گیرد ، ما در مورد بیماری کرونا از بیماری های خاص غافل نشده ایم و سعی کرده ایم هر کاری که بتوانیم انجام دهیم.

وی ادامه داد: “اگرچه بودجه 1400 به طور رسمی اعلام شده است ، اما ما می توانیم سطوح مختلف توانبخشی بیمار را شاهد باشیم.” این نشان می دهد که برنامه ریزی مناسبی انجام شده و جای تشکر دارد.

وی گفت: “ما همه تلاش خود را برای کاهش نگرانی بیماران انجام می دهیم.” برنامه هایی برای بیماری های نادر با همکاری وزارت بهداشت ، سازمان بیمه سلامت و وزارت تأمین اجتماعی و رفاه تدوین شده است.

معاون اول کمیته بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم گام بلندی در جهت رفع مشکلات بیماران برداریم. جدا سازی باید هم در بودجه و هم در قانون انجام شود. اگر این قوانین دست و پا گیر باشد ، باید لغو شود.

دکمه بازگشت به بالا