مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: در موضوع آسایش و رفاه مردم تهران با احدی تعارف نداریم و متأسفانه ایران خودرو در موضوع اتوبوس هم مثل موضوع خودروی سواری بدعهدی دارد و انگار نه انگار که این مردم حق استفاده از اتوبوس با دوام و با کیفیت دارند.
به گزارش مجله لوکس، مهدی علیزاده گفت: از ابتدای طرح موضوع خرید اتوبوس از تولیدکنندگان داخلی، زاکانی شهردار تهران دغدغه تحویل به موقع و تحویل اتوبوس با کیفیت و دارای استانداردهای لازم برای آسایش و امنیت مردم را مطرح کردند و ما نیز با همین راهبرد به دنبال تأمین نیاز شهر به اتوبوس رفتیم و همه بخشهای نظام نیز به یاری ما شتافتند.
وی با بیان اینکه دهه مبارک فجر زمان بیان گزارش کار به مردم است، گفت: آقایان به جای پاسخگو بودن درباره چرایی تحویل ندادن اتوبوسها به مردم تهران به دنبال عملیات روانی علیه شهرداری تهران به عنوان نهاد خادم مردم تهران هستند.
علیزاده گفت: انتقاد آقای زاکانی از سر دلسوزی و دوستانه بود و ما هرگز وارد بحث های بی ارتباط با موضوع خدمت به مردم نمی شویم.
وی افزود: صراحتا اعلام میکنم مطالبات نقدی ایران خودرو دیزل پرداخت شده است.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران افزود: قرارداد خرید اتوبوس آتروس به تعداد ۱۷۵ دستگاه و ۲ دستگاه کشنده در سال ۱۴۰۰ به مبلغ ۷۱۷/۵ میلیارد تومان منعقد شد که بخش نقد آن به مبلغ ۵۰۱ میلیارد تومان پرداخت و الباقی به مبلغ ۲۱۶ میلیارد تومان در قالب غیرنقد بصورت ملک بوده که جهت تحویل ملک به کارگزار مورد تایید شهرداری معرفی شده اند که در این راستا تا کنون با کارگزار به توافق نرسیده اند و در این راستا شرکت ایران خودرو دیزل بابت طلب غیر نقد خود در مراجع قضایی علیه شهرداری تهران، شرکت واحد اتوبوسرانی و کارگزار مربوطه طرح شکایت کرده که شکایت مزبور از سوی مرجع قضایی رد و رأی هم به نفع شهرداری و شرکت اتوبوسرانی و کارگزار صادر شده است.
علیزاده افزود: همچنین از ۱۷۵ دستگاه اتوبوس و ۲ دستگاه کشنده کامیون، فقط ۱۷۰ دستگاه تحویل داده شده و ۵ دستگاه اتوبوس و ۱ دستگاه کشنده را تاکنون تحویل ندادهاند.
وی در ادامه گفت: ما در قبال هر ریالی که به این شرکت خودروساز پرداخت کردهایم باید در مقابل مردم پاسخگو باشیم ولی چه کنیم که آقایان
در سال ١۴٠٠ و ١۴٠١ تعداد ١٧٠ اتوبوس را تحویل شرکت واحد دادند و پولش را هم کامل گرفتند ولی اتوبوسهایی که تحویل دادند آنقدر بی کیفیت بود که امکان بهره برداری از ١۵٠ دستگاه آن برای خدمت به مردم میسر نشد و از کارخانه مستقیم به داخل سامانه رفت و پارک شد. هرچه کردیم نتوانستیم این اتوبوسها را وارد چرخه خدمات رسانی کنیم. آقایانی که امروز طلبکارند حتی خدمات پس از فروش قابلی هم نداشتند و تنها پس از دخالت معاون دادستان این شرکت خودروساز مکلف به رفع ایرادات اتوبوسهای به ظاهر نو خود آن هم بعد از چند سال شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: تکلیف ما خدمت رسانی به مردم شریف تهران است و برای انجام این تکلیف از زیر سنگ هم شده باشد اتوبوس وارد تهران خواهیم کرد و شهر و مردم وفادار خود را معطل اتوبوسهای بی کیفیت نمیکنیم.
به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران؛ وی در پایان گفت: دست یاری به سوی همه شرکتهای داخلی که توان ساخت خودروی با کیفیت و ایمن دارند دراز کردهایم.
انتهای پیام