سلامت و دانشکسب و کار برتر

هزینه عمل پروتز سینه

هزینه پروتز سینه سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ (عوامل موثر بر قیمت پروتز سینه)

قیمت پروتز سینه برای افراد مختلف و با شرایط گوناگون متفاوت می‌باشد. در واقع هزینه پروتز سینه به عوامل مختلفی همچون موارد زیر بستگی دارد:

  • میزان مهارت و تخصص پزشک
  • وضعیت جغرافیایی کلینیک یا مطب
  • نوع پروتز مورد استفاده و نوع جراحی
  • مارک پروتز سینه انتخاب شده برای عمل

علاوه بر هزینه جراحی پروتز سینه، یکسری هزینه‌هایی مانند ویزیت‌های جلسات مشاوره، انجام آزمایشات قبل از عمل و همچنین هزینه معاینات دوره ای بعد از عمل را به آن بیفزایید.

به صورت کلی هزینه عمل پروتز سینه از ۲۸ میلیون تومان شروع می‌شود. قیمت نهایی عمل پروتز سینه بعد از انجام معاینات لازم توسط پزشک متخصص تعیین می‌گردد.

عوارض پروتز سينه قيمت | فیلم عمل پروتز سينه

مراقبت‌های بعد از عمل پروتز سینه چیست؟

نکات و مراقبت‌های لازم در طول دوران نقاهت بعد از پروتز سینه به شرح زیر هست:

  • به مدت حداقل دو هفته بعد از عمل به صورت طاق باز بخوابید. (از خوابیدن بر روی سینه‌ها خودداری کنید)
  • معمولا بخیه‌های جراحی بزرگ کردن سینه جذبی است و با گذشت ۱۰ الی ۱۴ روز کاملا جذب می‌گردند.
  • به مدت حداقل یک ماه بعد از جراحی از انجام فعالیت‌های سنگین و ورزش‌های سنگین خودداری کنید.
  • در صورت تجویز پزشک در مورد استفاده از سوتین‌های طبی به مدت ۶ الی ۱۲ هفته در کل روز استفاده کنید.
  • بهتر است وزن خود را ثابت نگه دارید و ورزش منظم و رژیم غذایی مناسب را در طول برنامه خود قرار بدهید.
  • برای تسریع در از بین بردن تورم و کبودی سینه‌ها بعد از جراحی می‌توانید از کمپرس سرد استفاده کنید.

چه زمانی نیاز به تعویض پروتز سینه است؟

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی در جراحی‌های زیبایی دیگر نیازی به تعویض مداوم پروتزهای سینه بعد از گذشت چند سال نیست. اما در صورتی که پروتزها در اثر ضربه شدید دچار پارگی گردند (تخلیه شوند) و یا حتی زمانی که فرم ظاهری آن تغییر کند نیاز به تعویض آن وجود دارد.

بسته به نوع پروتز و کیفیت آن احتمال پازگی پروتزها از ۱۰ تا ۲۰ سال به بعد وجود دارد. از این رو بایستی به صورت مداوم برای انجام معاینات لازم به پزشک متخصص مراجعه نمایید تا در صورت نیاز هر چه سریع‌تر پروتزها تعویض گردند.
البته باید بدانید که پازگی پروتزهای سینه چندان خطرناک نیست، به این دلیل که مواد پر کننده آن‌ها کاملا با بدن سازگار می‌باشند و مشکلی برای فرد به وجود نمی‌آورند.

آیا عمل پروتز سینه در بارداری ممکن است؟

انجام پروتز سینه در دوران بارداری و یا شیردهی توسط پزشکان متخصص توصیه نمی‌شود. این مسئله به این دلیل است که در این دوره معمولا سینه‌ها تغییر شکل پیدا می‌کنند و یا حتی در دوران شیردهی دچار افتادگی می‌شوند.
در واقع باید بگوییم به دلیل تغییراتی که در بافت سینه در این مدت زمان رخ می‌دهد می‌تواند باعث شود تا محل پروتزها بعد از جراحی و با گذشت زمان تغییر کند و باعث بدفرمی سینه‌ها گردد.

انجام جراحی پروتز سینه همرمان با لیفت سینه بعد از گذشت دوران بارداری و شیردهی بهترین زمان ممکن است و روش مناسبی برای جلوگیری از افتادگی سینه‌ها و حجم از دست رفته آن‌ها می‌باشد.

پروتز سینه و سرطان: احتمال ابتلا به سرطان در اثر پروتز سینه چقدر است؟

هیچ گونه دلیل علمی مبنی بر این مسئله که خطر ابتلا به سرطان سینه در اثر جراحی پروتز سینه افزایش پیدا می‌کند وجود ندارد. از این رو می‌توان گفت که پروتز سینه هیچ تاثیری بر روی بروز سرطان سینه و یا حتی افزایش احتمال آن نخواهد گذاشت.

سوالات متداول جراحی پروتز سینه

۱- آیا سولاریوم برای پروتز سینه ضرر دارد؟

انجام سولاریوم و یا گرفتن حمام آفتاب به پروتزهای سینه آسیبی وارد نمی‌کند، اما باید بدانید که به مدت یکسال بعد از عمل نباید در زیر نور مستقیم آفتاب یا اشعه سولاریوم قرار بگیرید. در زمان سولاریوم به دلیل اینکه پروتز نسبت به بدن زودتر حرارت خود را از دست می‌دهد، ممکن است فرد احساس کند که پس از انجام سولار پروتزش نرم‌تر شده است.

۲- علت سفت شدن پروتز سینه چیست؟

گاهی اوقات به دلیل ایجاد تغییر شکل در بافت و فرم سینه ممکن است احساس سفتی در سینه‌ها رخ بدهد که به آن انقباض کپسولی نیز می‌گویند. معمولا افرادی که این جراحی را انجام داده‌اند با این مسئله مواجه می‌شوند و عارضه‌ای اجتناب ناپذیر نمی‌باشد.

۳- عوارض پروتز سینه در پرواز چیست؟ آیا سوار شدن به هواپیما با پروتز سینه خطرناک است؟

جراحی پروتز سینه هیچ تداخلی با سفر هوایی و سوار شدن به هواپیما ندارد. به این صورت که کاهش فشار هوایی در هنگام مسافرت با هواپیما هیچ گونه تاثیر منفی بر روی پروتزهای سینه نخواهد گذاشت. البته باید بدانید که اخلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:

جهت و یا گرفتن نوبت اینترنتی از جراح زیبایی برای انجام پروتز سینه ثابت به سایت دکترتو سر بزنید و از مشاوره آنلاین جراحان زیبایی و پلاستیک بهره‌مند شوید.

پروتز سینه ثابت چیست؟

شکل پروتز سینه ثابت چگونه است؟

شکل ایمپلنت دائمی مانند قطره اشک و شبیه به است، برجستگی بیشتری در قسمت پایین و تراکم سیلیکونی بیشتری دارند. از نظر ظاهری، پروتز سینه ثابت در مقایسه با پروتزهای سالینی طبیعی‌تر است، اما به نسبت پروتزهای سیلیکونی ظاهر غیرطبیعی‌تری دارد.

طول عمر پروتز سینه دائمی چقدر است؟

ماندگاری و طول عمر ایمپلنت دائمی به عوامل مختلفی از جمله برند پروتز سینه بستگی دارد. به ‌طور میانگین، طول عمر پروتز سینه دائمی بین ۱۲ تا ۲۵ سال، یا حتی بیشتر است. هرچند پروتزهای سینه دائمی مشهور به طول عمر بالا هستند، اما در هر صورت طول عمر مشخصی دارند. اگر مشکل جدی برای پروتزها به‌وجود بیاید چاره‌ای به ‌جز تعویض باقی نمی‌ماند، اما در غیر این صورت، ممکن است ایمپلنت دائمی مادام‌العمر برای فرد کار کند. ریسک پارگی و صدمه دیدن ایمپلنت دائمی هر سال یک درصد بیشتر می‌شود؛ یعنی بعد ۱۰ سال از عمل ایمپلنت سینه‌ها، شانس پاره شدن پروتزها ۱۰ درصد است.

قیمت پروتز سینه ثابت چقدر است؟

عمل جراحی افزایش حجم سینه تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرد. پروتز سینه ثابت در مقایسه با سایر پروتزها گران‌تر است و هزینه آن بین ۶ تا ۱۲ هزار دلار است که عواملی مثل تخصص و مهارت جراح، کلینیک یا بیمارستانی که عمل در آن انجام شده و نوع برند در هزینه پروتز سینه ثابت تاثیر دارند. هزینه‌های بیهوشی، بیمارستان و سوتین طبی، و هزینه‌های مربوط به دوره نقاهت و مراقبت‌های بعد از عمل را هم باید در زمره هزینه ایمپلنت دائمی لحاظ کنید.

چقدر می‌خوای برای زیبایی سینه‌هات هزینه کنی؟

سال قیمت
هزینه پروتز سینه در سال ۱۴۰۰ ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان (هر جفت)
هزینه پروتز سینه در سال۱۴۰۱ حدود ۲۰ میلیون تومان
هزینه پروتز سینه در سال ۱۴۰۲ بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان (برخی پزشکان بیشتر و برخی کمتر هزینه دریافت می‌کنند. برای اطلاعات دقیق‌تر باید با پزشک مشورت کنید. می‌توانید از مشاوره با جراح پلاستیک کمک بگیرید.)

قیمت پروتز سینه

چه کسانی می توانند از پروتز سینه ثابت استفاده کنند؟

عمل ایمپلنت سینه نوعی جراحی زیبایی است که با هدف حجیم‌سازی یا خوش فرم‌سازی پستان‌ها انجام می‌شود. افرادی که قصد افزایش سایز یا حجم سینه‌ها یا لیفت سینه () را دارند، اما شکل غیرعادی و غیرطبیعی سایر ایمپلنت‌ها را دوست ندارند می‌توانند از پروتز سینه دائمی یا ثابت استفاده کنند.

چه کسانی نباید از پروتز سینه ثابت استفاده کنند؟

خانم‌های باردار و شیرده مجاز به استفاده از پروتز سینه ثابت نیستند. ایمپلنت‌های سیلیکونی فقط برای افراد بالای ۲۲ سال مجازند.

می‌دونی مراقبت‌های لازم بعد از پروتز سینه ثابت چیه؟

همین حالا از متخصص مشاوره بگیر.

مزایا و معایب پروتز سینه ثابت

مانند سایر مدل‌های ایمپلنت سینه، هدف اصلی پروتز سینه ثابت اصلاح و بهبود شکل و سایز سینه‌ها است. ایمپلنت سینه سیلیکونی و سالینی شکل گردی به سینه‌ها می‌دهند و اگر احیانا در آینده ایمپلنت‌ها بچرخند مشکلی در ظاهر سینه‌ها ایجاد نمی‌شود، اما ایمپلنت دائمی شکل قطره اشکی داشته و نسبت به دو مدل پرطرفدار دیگر ضخیم‌تر و متراکم‌تر است.

این یکی از مزایای ایمپلنت دائمی برای افرادی است که دوست ندارند قسمت بالای سینه‌ها پر باشد، و ظاهری طبیعی شبیه سینه‌های واقعی با افتادگی طبیعی در نیمه پایینی پستان را ترجیح می‌دهند. ریسک انقباض کپسولی که یکی از عوارض احتمالی پروتزهای سیلیکونی و سالینی است در پروتز سینه ثابت کمتر است. از دیگر مزایای ایمپلنت دائمی سینه احتمال پارگی و آسیب‌دیدگی پایین‌تر است که علت آن تراکم سیلیکونی بالاتر و سفت‌تر بودن این نوع ایمپلنت دائمی است.

یکی از معایب اصلی این نوع حجیم سازی سینه‌ها این است که جراح زیبایی باید برش زیادتری در عمل ایمپلنت بزند، درنتیجه احتمال باقی ماندن جای زخم بیشتر می‌شود. دیگر عیب ایمپلنت دائمی سینه به شکل اشکی آن برمی‌گردد که در صورت چرخیدن پروتزها در بدن، ظاهر نامناسبی ایجاد می‌شود، چرا که این نوع پروتز سینه ثابت در همه قسمت‌ها یک اندازه نیست. برای جلوگیری از چرخش این نوع ایمپلنت‌ها، پوسته ایمپلنت دائمی معمولا به ‌شکل بافت‌دار هستند که باعث شده بافت اطراف پروتز آن را دربر گرفته و اجازه چرخش ندهد.

عوارض پروتز سینه ثابت

هرچند که ایمپلنت دائمی نتایج رضایت‌بخشی برای بیمار به ‌دنبال دارد، اما مثل هر عمل جراحی دیگری، عمل زیبایی پروتز سینه ثابت نیز عوارض خاص خودش را دارد. در صورت مشاهده هر کدام از عوارض زیر به پزشک و مراجعه کنید. در ادامه برخی از عوارض شایع پروتز سینه را با هم بخوانیم:

  • خونریزی
  • عفونت
  • تغییرات حس نوک پستان‌ها
  • پارگی ایمپلنت
  • اسکار
  • حالت تهوع و استفراغ ناشی از بیهوشی بعد از عمل پروتز سینه
  • چروک شدگی بافت اطراف سینه
  • نارضایتی از سایز یا ظاهر سینه‌ها.

از دیگر عوارض پروتز سینه می‌توان به استفراغ شدید، درد کمر و پشت و کاهش وزن و لاغری اشاره کرد.

آیا استفاده از پروتز سینه ثابت سرطان زا است؟

به‌ همین دلیل امروزه پزشکان و جراحان پلاستیک و زیبایی سایر شکل‌های کم‌خطرتر را برای حجیم‌ سازی سینه‌ها به بیماران توصیه می‌کنند. درست است که مزایای پروتزهای سینه ثابت بر خطرات احتمالی این نوع پروتزها می‌چربند، اما در مقایسه با ایمپلنت‌های سینه سالینی و سیلیکونی، پروتزهای سینه ثابت سرطان‌زاتر هستند.

منبع

بهترین روش خوش‌فرم کردن سینه برای شما کدام است؟

مراقبت های بعد از عمل پروتز سینه ثابت

معمولا بعد از عمل جراحی، بیمار همان روز یا روز بعد با نظر جراح متخصص از بیمارستان مرخص می‌شود. نتیجه عمل رابطه مستقیم با مراقبت‌های بعد از عمل پروتز سینه دارد. رانندگی، انجام فعالیت‌های ورزشی و بدنی سنگین و حرکت دادن بازوها در هفته اول تا دوم بعد از عمل پروتز سینه ممنوع است.

به‌ خاطر عوارض احتمالی داروهای بیهوشی، بهتر است تا ۷۲ ساعت بعد عمل تنها نمانید. یکی دیگر از مراقبت‌های بعد از عمل پروتز سینه نشستن و راه رفتن طی ۷۲ ساعت اول بعد از جراحی پروتز سینه است تا ریسک ایجاد لخته خون به حداقل برسد. در ادامه برخی از مواردی که باید در مراقبت‌های بعد از عمل پروتز سینه رعایت کنید را آورده‌ایم:

  • پیاده‌روی کوتاه در منزل
  • مصرف مسکن و آنتی بیوتیک‌ها و داروهای تجویزی
  • عدم استفاده از بازوها در هفته اول بعد از عمل
  • کمک گرفتن از دیگران برای بلند شدن از جای خود
  • خوابیدن روی پهلو و شکم ممنوع است و باید نشسته خوابید.
  • در آغوش گرفتن نوزاد در هفته اول بعد از عمل ممنوع است.
  • پوشیدن سوتین‌های طبی مخصوص
  • پرهیز از استعمال سیگار و مصرف الکل
  • استفاده از کمپرس سرد.

مقایسه پروتز سینه دائمی با دیگر انواع ایمپلنت سینه

تفاوت اصلی ایمپلنت دائمی با دیگر انواع ایمپلنت سینه در منسجم‌تر بودن مایع ژل داخل پروتزهای سینه دائمی است. این نوع ایمپلنت سینه نسبت به مدل پروتز سینه سیلیکونی یا پروتز سینه سالینی سفت‌تر بوده، شکل سینه‌ها را بهتر حفظ کرده و حس لمس طبیعی‌تری دارند. ایمپلنت‌های دائمی حس جوانی و شادابی به فرد می‌دهند و شبیه سینه زن‌های جوان به‌ نظر می‌رسند. هم پروتز سینه دائمی و هم پروتز سینه سیلیکونی نسبت به ایمپلنت‌های آب نمکی حس نرم‌تری حین لمس می‌دهند.

لیلا بنی نعمتی

من لیلا هستم، خبرنگاری که با نگاهی به آینده، مسائل امروز را تحلیل می‌کنم. در این سایت، با بررسی روندهای اجتماعی و اقتصادی، به دنبال درک بهتر چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی جامعه در آینده هستم.
دکمه بازگشت به بالا