نمایش «کلاه جادویی گسن» شش عنوان ارزشمند کسب کرد

نمایش «کلاه جادویی گسن» شش عنوان ارزشمند کسب کرد

به گزارش خبرگزاری مجله لوکس از قزوین؛ بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با کسب شش عنوان ارزشمند برای نمایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین به پایان رسید.

براساس این گزارش؛ نمایش کانون قزوین«کلاه جادویی گسن» با سه عنوان برگزیده و سه عنوان شایسته تقدیر دست‌پر به خانه برگشت.

«مرتضی نجفی» برای کارگردانی این نمایش عنوان شایسته تقدیر را از آن خود کرد و در بخش ساخت عروسک و طراحی صحنه برگزیده شناخته شد و عنوان شایسته تقدیر بخش طراحی لباس را هم به دست آورد.

هم‌چنین «ارغوان سادات حسینی» عضو ارشد کانون استان قزوین برای بازی در نمایش کلاه جادویی گسن به عنوان بهترین بازیگر زن تقدیر شد.

در بخش طراحی گریم هم «حسین محمدحسین‌پور» برای نمایش کلاه جادویی گسن برگزیده شد.

در این جشنواره که با حضور پرشور کودکان و نوجوان همدانی برگزار شد ۵۹اثر نمایشی و هفت اثر خارجی شرکت کننده در بخش‌های مختلف این رویداد به روی صحنه رفت.

رضا بابک، فریبا دلیری، الیکا عبدالرزاقی، گیتی قاسمی و سیدجواد هاشمی هیئت داوران بخش کودک این دوره بودند.

گفتنی است؛ نمایش (کلاه جادوی گُسن) نوشته حامد مکملی و به کارگردانی مرتضی نجفی تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  استان قزوین است که شیما برناس، نکیسا ناپلئونی، عاطفه مرتضوی، سید ابراهیم میرقاسمی، محسن گیلک‌زاده، محمدیغمایی، افشین نادرخانی، امیر بهرامیان، مصطفی کرمی، سپهر اسلام منش و ارمغان حسینی بازیگران آن هستند.

نمایش کلاه جادوی گُسن قصه گُسن؛ دختری است که برای بازپس‌گیری آرزوها و رویاهای شهر از هفت خوان گذر کرده و به خانه دیوها می‌رود.

خاطرنشان می شود؛ بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران ۱۱ تا ۱۷آبان ماه سال ۱۴۰۳با شعار «تئاتر گفت‌وگوی بدون مرز» و باهدف «تقویت هم‌دلی و همراهی، رشد و آگاهی و اعتمادبه‌نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» برگزار شد.

 لازم بذکر است؛ «تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و رتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان بود.

خروج از نسخه موبایل