کوکتل موی فیوژن حاوی مواد معدنی مثل آهن، زینک، کلسیم و عصاره طبیعی بعضی گیاهان در کنار پپتایدها است و هیچ ماده شیمیایی و نگهدارندهای در ان وجود ندارد. کوکتل مو فیوژن به صورت مزوتراپی استفاده میشود که مواد زیر پوست سر تزریق می شود. پوست از سه لایه اپیدرم ، درم و هیپودرم تشکیل شده است. در روش درمانی مزوتراپی محتویات محلول به لایه درم یعنی لایه دوم پوست سر تزریق میشود.
در هر جلسه بسته به وسعت ناحیه درمان سر، محول بین 2 تا 5 میل حجم استفاده میشود. تعداد جلسات درمان بین 8 تا 10 جلسه است و فاصله هر جلسه درمانی یک هفته می باشد. توصیه می شود پس از تزریق، ناحیه درمان را به آرامی ماساژ دهید تا محلول جذب پوست و مو شود. علاوه بر کاربرد برای سر می توانید برای تقویت و پر حجم کردن ابرو نیز از این محلول استفاده نماید. استفاده از کوکتل مو فیوژن در همان جلسله اول مزوتراپی می تواند در بهبود وضعیت موهای شما و توقف ریزش مو موثر باشد.
- برای خانم ها و آقایانی که موهای ضعیف و نازکی دارند
- برای بهبود و احیای وضعیت مو
- کمپلکس فیلر رشد سریع مو را تحریک می کند و حجم مو را افزایش می دهد
درمان ریزش مو، نازک شدن مو و آلوپسی آندروژنمزوتراپی نوعی درمان زیبایی از روشی مشابه طب سوزنی است، در این روش سوزن های ظریف به لایه میانی پوست وارد می شود و طی فرایند تزریق آمینواسیدها، مواد معدنی، آنزیم ها و ویتامین ها وارد پوست می شوند. مزوتراپی کاربرد و حوزه بسیار وسیعی دارد از درمان های جوانسازی و رفع چین و چروک، درمان جوش و آمنه، انواع لک، چربی سوزها و… همگی به کمک مزوها و کوکتل ها امکان پذیر شده اند.از نظر راهوارطب همه ی افراد بالای 18 سال می توانند از این درمان استفاده کنند. اما تشخیص انتخاب محصول با توجه به سن، وضعیت سلامتی، ویژگی های فیزیکی و نیاز فرد توسط پزشک انجام می شود.
نحوه استفاده از مزوها
ابتدا فرد معاینه شده و تشخیص قطعی درباره انتخاب محصول بر حسب نیاز فرد انجام می شود. پس از آن ناحیه مورد نظر برای تزریق تمیز شده و با یک کرم بی حسی روی آن را می پوشانند. چندین روش برای اعمال مزو بر پوست وجود دارد.
- تزریق مزوها: در این روش با سرنگ مخصوص با توجه به ناحیه مزوها تزریق شده و فرایند انتقال مواد مغذی یه لایه میانی پوست صورت می گیرد. انجام این عمل توسط فرد متخصص باید صورت گیرد.
- میکرونیدلینگ مزوها: در این روش برای پس از پاکسازی پوست مقداری از محلول مزوها روی پوست شخص اعمال شده و بعد از طریق دستگاه میکرونیدلینگ فرایند انتقال مواد به پوست انجام می شود. میکرونیدلینگ دارای میکروسوزن هایی می باشد که وارد پوست شده و به کمک آن ها مزوتراپی انجام می شود.
- ماساژ مزوها: در این روش صرفاً از خاصیت نفوذپذیری پوست برای انتقال مواد مزو به داخل آن استفاده می شود. پس از پاکسازی پوست مقداری از محلول مزوها روی پوست مالیده شده و ازطریق ماساژ مواد مغذی به پوست وارد می شود. با توجه به خاصیت نفوذپذیری غشاء سلولی انتقال مواد به داخل سلول های پوستی صورت می گیرد اما میزان آن در مقایسه با دو روش قبلی کمتر می باشد.
نکته: توجه داشته باشید در انتخاب هر یک از روش ها باید به نوع مزو و کاربرد آن و نیاز شخص دقت کنید. برای مثال برای برای عملکرد بهتر مزوهای چربی سوز باید از طریق تزریق انجام شود و روش ماساژ مزو در این محصولات موثر نخواهد بود.
انواع مزوتراپی
1 مزوتراپی نقطه به نقطه
- مزوتراپی پوست فوقانی
- مزوتراپی جامع
مزایای مزوتراپی
مزوتراپی برای درمان ریزش مو، رشد مجدد موها، رفع چین و چروک، جوانسازی و بهبود پوست، درمان جوش و لک های پوستی، رفع چاقی موضعی و سلولیت ها و بسیاری موارد دیگر استفاده می شوند. یکی از مهم ترین مزایای مزوتراپی درمان غیرتهاجمی این روش است که نیازی به بیهوشی و یا دوره نقاهت طولانی ندارد و در زمان کوتاه چند دقیقه قابل انجام است و فرد می تواند به فعالیت های روزمره خود برگردد. علاوه بر این استفاده از مزوها دردناک نیست و خطر ایجاد زخم و یا عفونت بسیار نادر می باشد.
نکات بسیار مهم در انجام مزوتراپی
- یه هفته قبل و بعد از مزوتراپی از داروهای رقیق کندده خون مانند آسپرین استفاده نکنید.
- 10 تا 15 ساعت بعد از مزوتراپی ناحیه تحت درمان را نشویید و آرایش نکنید.
- پوشیدن لباس های تنگ در ناحیه مورد درمان بر گردش خون شخص اثر منفی خواهد گذاشت. ترجیحاً ازلباس های نخی و گشاد استفاده کنید.
- چند روز قبل و بعد از مزوتراپی از داروهای ضد التهابی استفاده نکنید.
- برای جلوگیری از کبودی و تورم و قرمزی از کمپرس سرد استفاده کنید.
- برای پیشگیری ار عفونت از لمس کردن ناحیه مورد رمان پرهیز کنید.
موارد ممنوعیت مزوتراپی به نقل از اشخاص زیر واجد شرایط برای انجام مزوتراپی نیستند: در سایر تقسیم بندی ها می توان مزوتراپی مو، مزولیفتینگ و مزوتراپی بدن را نیز عنوان کرد.
- زنان باردار
- مادران شیرده
- افراد با سابقه فلج عضلانی
- بیماران دیابتی که از انسولین استفاده می کنند.
- بیماران مبتلا به سرطان
- افراد مبتلا به مشکلات انعقاد خون
- افراد مبتلا به بیماری های قلبی
- افرادی که سابقه کهیر و سایر حساسیت های پوستی دارند.
مزوها در 2 دسته کلی مزوهای ویالی و مزوهای آمپولی دسته بندی می شوند. مزوهای ویالی که معمولا حجم بیشتری دارند در یک جلسه بطور کامل استفاده نمی شوند. برای مثال مزو حاوی هیالورونیک در 2 یا 3 جلسه استفاده شود بنابراین بعد از باز شدن مزو شرایط نگهداری آنها جهت حفظ خاصیت مواد آن بسیار مهم می باشد. مزوهای ویالی بعد از باز شدن باید در یخچال نگداری شوند و از زمان باز شدن حداقل 2 تا 3 ماه قابل استفاده می باشند، اما مزوهای آمپولی پس از کشیده شدن داخل سرنگ اگر بطور کامل مورد استفاده قرار نگیرند بهتر است هوای اضافی داخل سرنگ خالی شود و سرنگ داخل یخچال قرار گیرد، حدود 1 الی 2 هفته با رعایت این موارد می توان از مزوهای آمپولی استفاده کرد.
- یک
- برای زنان و مردان که طاسی دارند
- دستیابی به یک اثر هم افزایی، هنگامی که همراه با سایر اقدامات برای کاهش ریزش مو استفاده می شود
- افرادی که کاشت مو دارند و می خواهند چرخه عمر کاشت خود را افزایش دهند