در گفتوگو با آنا تأکید شد؛
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود با تأکید بر حکمیسازی مراکز علمی برای تولید دانش همراه با بینش، عنوان کرد: در گذار بهسوی تمدنسازی به گام آخر نزدیک شدهایم.
حسین صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا درباره راههای مشارکت مردم در راستای جهش تولید گفت: راه رسیدن به تولید از تولید فکر آغاز میشود و نیاز به پرورش انسانهایی است که از یک سو خلّاق باشند و از سوی دیگر اخلاقمدار که دانش تولید شده مبتنی بر بینش باشد و این امر میسر نمیشود، مگر اینکه دانشگاههای حکمی شکل گیرد.
وی اضافه کرد: ویژگیهای دانشگاه حکمی که در سند تحول و تعالی دانشگاه نیز بهعنوان یک امر راهبردی به آن اشاره شده، باید به مرحله اجرایی برسد، همانطور که حرکتی از سوی انقلاب به سوی تمدن نوین اسلامی ترسیم شده و آنچنان که بیان شد: «در قلهایم»، یعنی در گذار بهسوی تمدنسازی به گامهای آخر نزدیک میشویم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و واحد رشت متذکر شد: در این تمدنسازی نیاز به انسانهایی است که موید نشانههایی از صفات الهی باشند، صفاتی مانند عالم، خالق، باسط و … نیاز به انسانهایی که در آنها حس مسئولیتپذیری موج میزند؛ چراکه برخود تکلیف میدانند (نه اینکه فقط به جستجوی حق و حقوق باشند) که نمودی از اسماء و صفات الهی باشند و اینگونه است که همدلی میسر میشود، دلی که اشاره به قسم بیصورت انسان است با اهداف و اعتقادات مشترک بوده که همدلی شکل مییابد.
صفری یادآور شد: در این گامهای نهایی درراستای نیل و تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمندی به مراکز علمی حکمی ارجح است، مراکز علمی که درصدد پرورش حکیم باشد که تولید دانش میکند، اما دانشی که توأم با بینش باشد، هدفمندی از تولید دانش آنها مبتنی بر اهداف عالیه باشد.
وی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود برای عملیاتی و اجرایی کردن این گوهر نفیس مدتی است که به شکلدهی سلسله جلساتی با عنوان حکمیسازی دانشگاه مترصد بوده که در آن از صاحبان علم با دغدغههای فرهنگی از تمام مراکز دانشگاهی منطقه و همچنین از حوزههای علمیه برای اشاعه این نظام فکری مولد و شکلدهی تفکر حکمیسازی مراکز علمی، دعوت به عمل میآورد تا بر تکلیف و وظیفه خود درراستای بسترسازی و شکلدهی سکوهای تولید مراکز پرورش حکیم، نقشآفرینی کند.