در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در شرف راه اندازه هوش مصنوعی در مقطع PHD هستیم، ۷۰ تا ۸۰ درصد از مشکلات سلامت مردم با اقدامات پیشگیری قابل حل است.
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا که امروز (سهشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۲) در سالن همایشهای بین الملل دانشگاه شهیدبهشتی در حال برگزاری است، اظهار کرد: ۱۸۰ سال از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تهران میگذرد.
وی افزود: وام دار و فرزندان صاحبان علم در تمام رشتهها هستیم و دانشمندان ایران در قرنهای گذشته و در قرن جدید به خوبی درخشیده اند.
قناعتی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود ۳۰ تفاهم نامه با بیش از ۳۰ کشور جهان منعقد کرده که اجرایی شده است و تحولات بزرگی نه تنها در حوزههای پزشکی بلکه در مقاطع PHD را رقم زده ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: در شرف راه اندازی رشته هوش مصنوعی در مقطع PHD هستیم، ۷۰ تا ۸۰ درصد از مشکلات سلامت مردم با اقدامات پیشگیری قابل حل است، مثلا تعدادی از مبتلایان به فشار خون و بیماری قند را شناسایی کرده ایم که از بیماری خود آگاه نبودند و اگر شناسایی نمیشدند ۱۰۰ میلیون تومان بر درمان هر بیمار در کشور به وجود میآمد.
قناعتی گفت: بیش از ۱۸۰ محصول فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید شده و این رقم از آمار تمام دانشگاههای فنی بیشتر است؛ این را به عنوان پز مطرح نمیکنم بلکه باید گفت از روش درستی در حوزه فنی استفاده کرده ایم.
وی اضافه کرد: دانشگاه باید مسئله محور باشد، نه دبیرستان بزرگ! با تئوریهای ایجاد شده در نسل چهارم و حرکت به دانشگاه نسل پنجم باید استادان و دانشجویان را به سمت حل مشکلات کشور سوق دهیم.