گزارش شفاف و کپی بر اساس تحقیقات جدید منتشر شده در آخرین شماره مجله mBio، محققان آنتی بیوتیک ضد قارچ جدیدی به نام سولانیمایسین را کشف کرده اند که در باکتری های موجود در میوه آسیاب شده یافت می شود.
بیانیه مطبوعاتی جدید محققان دانشگاه کمبریج نشان می دهد که از آنجایی که مقاومت ضد میکروبی روز به روز به یک چالش بزرگ تبدیل می شود، محققان به دنبال مواد جدید برای تولید آنتی بیوتیک های جدید هستند.
اکنون یک مولکول جدید شناسایی شده است که در اصل از یک باکتری عامل بیماری که سیب های آسیاب شده را آلوده می کند، مشتق شده است. تصور می شود که این مولکول توسط طیف وسیعی از باکتری های مرتبط با گیاه تولید می شود.