
رئیس جمعیت هلال احمر در کنگره بین المللی ۳۱۰۰ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت با تاکید بر نقش بی بدیل امدادگران در خطوط مقدم جبهه ها از روحیه ایثار شجاعت و مسئولیت پذیری جوانانی گفت که با دست خالی اما دل هایی پر از ایمان جان هزاران رزمنده را نجات دادند و امروز الگویی برای نسل جوان هستند.
به گزارش مجله لوکس پیرحسین کولیوند در کنگره بین المللی ۳۱۰۰ شهید امدادگر دوران دفاع مقدس و مقاومت با گرامیداشت یاد شهدا گفت: دبیرخانه کنگره شهدای امدادگر را از سال گذشته فعال کردیم و برای انتقال پیام شهدا و گرامیداشت یاد آنها تلاش و یادواره های استانی را در سراسر کشور و با شکوه تمام برگزار کردیم.
کولیوند در ادامه تصریح کرد: امدادگران شهید ما نقش آفرینی فراوانی در دوران دفاع مقدس داشتند و علیرغم اینکه هیچ اسلحه ای نداشتند و تنها دارایی آنها یک کوله پشتی بود در درمان رزمندگان و انتقال مجروحین به پشت خط مقدم به وسیله آمبولانس ها قطار بیمارستانی هواپیما و هر وسیله دیگری خدمت کردند. آنها روحیه رزمندگان را با حضورشان در جبهه ها تقویت می کردند. در این میان نقش بانوان امدادگر نیز در امدادرسانی جست وجوی مفقودین و حتی آزادی اسرا و بازگشت آنها به وطن انکار ناشدنی است.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: میانگین سنی شهدای امدادگر ۲۴ سال بوده است و بیش از ۷۰ درصد آنها از روستاها و اقصی نقاط کشور و عاشقانه به جبهه ها رفتند و تعداد زیادی از آنها تحصیلات بالای دیپلم داشتند و دارای روحیه ایثارگری مسئولیت پذیری و ازخودگذشتگی بدون انتظار پاداش بودند. امدادگران دوران دفاع مقدس در شجاعت مثال زدنی بودند و روحیه داوطلبی و عشق به خدمت از ویژگی های بارز آنها بود. در سختی ها و در مدیریت استرس و فشار مثال زدنی بودند. جوانان امروز ما باید این ویژگی ها را پیشانی کار خود قرار دهند.
کولیوند عنوان کرد: امدادگران در دوران دفاع مقدس به بیش از یک میلیون مجروح جنگی امدادرسانی کردند و بیش از ۱۰۰ هزار عمل جراحی موفقیت آمیز در جبهه ها داشتند.
وی اقدام برای توانمندسازی رزمندگان و بالابردن سطح تاب آوری آنها را از ویژگی های بارز امدادگران دوران دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: امروز ۷۰ هزار امدادگر جان برکف و ایثارگر هلال احمر با الگوگیری از شهدای دوران دفاع مقدس و مقاومت راه شهیدان را ادامه می دهند و هر لحظه آماده خدمت به حادثه دیدگان و نیازمندان در هر نقطه از ایران و جهان هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر همچنین به برنامه ریزی فرهنگی برای زنده نگه داشتن یاد شهدا اشاره کرد و افزود: تمام داوطلبان ما خودشان را نایب شهید می دانند بویژه در ایام اربعین حسینی که کار ویژه ای در این زمینه انجام می شود.
وی با بیان اینکه تا امروز ۳۱۰۰ شهید امدادگر دفاع مقدس شناسایی شده اند گفت: برنامه ریزی شده تا ۳۱۰۰ جوان هلال احمری خدمت والدین و خانواده شهدا برسند تا روایت هایی شهدا را جمع آوری کنند و با پرداختن به تاریخ شفاهی شهدای امدادگر الگویی برای دیگر جوانان فراهم شود. امروز افتخار جوانان ما ادامه راه پر رهرو شهدای امدادگر با تکیه بر ایمان و امید است.
کولیوند یاد شهدای امدادگر جبهه مقاومت را نیز گرامی داشت و ادامه داد: بیش از ۵۳ شهید امدادگر در یکسال اخیر حین امدادرسانی به جنگ زدگان در سوریه و غزه و لبنان به شهادت رسیده اند که خانواده این شهیدان امروز در این مراسم حضور دارند.
وی تاکید کرد: امروز برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و همدلی به برگزاری چنین کنگره هایی نیاز داریم.
به گزارش مجله لوکس کنگره بین المللی ۳۱۰۰ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت با همکاری ارگان های هلال احمر سپاه پاسداران ارتش بسیج و فراجا عصر امروز ۲۴ اردیبهشت ماه در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی برگزار شد.
انتهای پیام