مدیرکل ارتباطات اجتماعی و فرا سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: درصدد هستم باشگاه دانشآموختگان سرآمد را در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا، ابوالفضل یداللهی اصلان مدیرکل ارتباطات اجتماعی و فرا سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی در شورای اداری استان همدان اظهار کرد: دانشگاه برای ادامه حیات خود باید با جامعه ارتباط بگیرد.
وی با اشاره به اینکه کار در صف دانشگاه با ستاد بسیار متفاوت است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی از سرمایه بزرگی بهعنوان نیروی انسانی بهرهگیری میکند که کمتر سازمانی چنین منبع عظیمی را در اختیار دارد. کارهای بسیار زیادی در دانشگاهها شکلگرفته و وظیفهداریم ظرفیت بزرگ دانشگاه را به جامعه معرفی کنیم. یکی از اهداف طرح ملی اعتلا حضور ارکان تأثیرگذار استانها در دانشگاهها بود تا بدانند چه ظرفیت بزرگی در این نهاد علمی فرهنگی وجود دارد.
مدیرکل ارتباطات اجتماعی و فرا سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه بیش از هشت میلیون فارغالتحصیل دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان سرمایه بزرگ دانشگاه وجود دارد، عنوان کرد: درصدد هستم باشگاه دانشآموختگان سرآمد را در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی کنیم. برای اینکه در نسل جدید دانشگاهها قرار بگیریم باید به جامعه رجوع کرده و مسائل جامعه را در دانشگاه مطرح کنیم.
یداللهی گفت: اگر امروز در کسوت معلمی و در جایگاه استادی ارتباط عمیق قلبی در راستای تربیت متعالی دانشجو را برقرار کنیم قلم و قدمهای ما توأم با نور خواهد بود. برای قشر دانشجو و جوان هرچقدر به گفتههایمان جامه عمل نپوشانیم، هیچگاه تأثیر حرفهایمان را در قشر دانشجو مشاهده نخواهیم کرد. باوجود ظرفیت استادان و کارکنان و تعداد یک میلیون و ۲۷۰ هزار دانشجو در شبکه علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بسیار عظیمی است. در مقام مربی نسبت به متربّی، اگر نگاه دلسوزانه پیدا کردیم، مشکل دانشجو در حقیقت مشکل خودمان خواهد بود.
وی اضافه کرد: بهعنوان نمونه۶۰ درصد معادن مصالح ساختمانی در کشور در استانهای همدان و لرستان است که با ۹۵ درصد پرت و ضایعات بهرهبرداری میشود باید برای این مسئله فکری کرد. در آینده نزدیک خانه گفتوگو در استان همدان راهاندازی و مسائل استان در این خانه موردبحث و تبادلنظر قرار میگیرد. دانشگاه در منظومه فکری رهبران انقلاب اسلامی تک ساحتی نیست و صرفاً در آموزش و پژوهش خلاصه نمیشود؛ بلکه تربیت قوه عاقله اجتماعی را نیز مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) از رسالتهای دانشگاه و بدنه نخبگانی میدانند.
مدیرکل ارتباطات اجتماعی و فرا سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: دانشگاه آزاد به تبع رسالتی که در اساسنامه اولیه و جهتگیری مدیریت کلان فعلی از دانشگاه دریافته که دانشگاه باید در حل مسائل جامعه اثرگذار باشد؛ یکی از مسیرهای اثرگذاری در تصمیمسازیها و تقویت قوه عاقله جامعه، گفتوگوی آزاد یا کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها است که مقوله زمینماندهای بود.
یداللهی مطرح کرد: کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه آزاد در سه سال متوالی در سه دوره برگزارشده، همچنین ابتکار عملی که در معاونت امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد شکل گرفت، باعث شد که خانههای گفتوگوی آزاد و هماندیشی برای حل مسائل جامعه تدارک دیده شود. سند تحول و تعالی پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی که سند راهبردی این خانواده بزرگ محسوب میشود، راه کنشی برای فعالسازی شبکهای است. دانشجویان سؤالات عمیق و ریشهای دارند که استادان باید به همه آنها پاسخ دهند و به راحتی از کنار آنها عبور نکنند.