درخواست سازمان ملل برای جمع‌آوری ۴ میلیارد دلار در حمایت از غزه

سازمان ملل

درخواست سازمان ملل برای جمع‌آوری ۴ میلیارد دلار در حمایت از غزه

سازمان ملل متحد خواستار جمع‌آوری کمک ۴ میلیارد دلاری به منظور ارائه کمک به ۳ میلیون نفر در اراضی اشغالی فلسطین شد.

به گزارش مجله لوکس، سازمان ملل امروز (پنج‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد نیاز مبرمی به جمع‌آوری کمک ۴.۰۷ میلیارد دلاری به منظور تأمین نیازهای ضروری حدود ۳ میلیون نفر در نوار غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس اشغالی در سال ۲۰۲۵ وجود دارد.

در همین راستا، دفتر کمک‌های انسان دوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) خواستار جمع‌آوری بیش از ۴۷ میلیارد دلار به منظور تأمین نیازهای ضروری نزدیک به ۱۹۰ میلیون نفر در سال ۲۰۲۵ شد که با جنگ‌های خونین و تغییرات آب و هوایی مواجه هستند.

«تام فیلچر» مسؤول امور انسان‌دوستانه و هماهنگ‌کننده کمک‌های سازمان ملل در موارد اضطراری خاطرنشان کرد که با انتشار گزارش «نگاهی اجمالی به فعالیت‌های انسان‌دوستانه در سال ۲۰۲۵» مشخص شد که اقشار ضعیف‌تر از جمله زنان، کودکان، معلولان و نیازمندان بیشترین هزینه را در دنیای جنگ و درگیری می‌پردازند.

سازمان ملل و شرکای آن نیازهای فعلی را به مراتب بیشتر از این مبالغ برآورد کرده‌اند و مبلغ مورد نظر کمتر از ۶.۶ میلیارد دلار نیست.

دفتر اوچا همچنین اعلام کرده است گذرگاه‌های غزه همچنان بسته یا نیمه‌بسته هستند و قوانین انسان‌دوستانه و ساز و کارهای هشدار در آنها رعایت نمی‌شود، بلکه کارمندان با تهدید سلاح در ایست‌های بازرسی بازداشت می‌شوند و ساکنان مجبور می‌شوند به خاطر فروپاشی نظم و امنیت عمومی در غزه، با تکیه بر کمک‌های بسیار ناچیز امرار معاش کنند.

این دفتر سازمان ملل چندین شرط اساسی برای کمک‌رسانی به افراد نیازمند تعیین کرد که از جمله آنها می‌توان به تضمین توانمندی مراجع انسان‌دوستانه برای کمک‌رسانی در امنیت کامل و به صورت دائمی و پایدار به تمامی نیازمندان، افزایش گذرگاه‌ها و مسیرهای انتقال کمک‌ها از طریق زمینی به غزه و بهبود امنیت در نوار غزه به منظور انتقال امن کالاها و تردد امن کارمندان عرصه کمک‌رسانی اشاره کرد.

پیشتر سازمان ملل اعلام کرد ۸۵ درصد از تلاش‌های این سازمان برای هماهنگی کاروان‌های کمک‌رسانی و بازدیدهای انسان‌دوستانه به شمال نوار غزه در ماه‌های گذشته میلادی با مخالفت و ممانعت مقامات رژیم صهیونیستی مواجه بوده است.

اشغالگران صهیونیست ارائه کمک به ده‌ها هزار تن را که در نوار غزه که تحت محاصره قرار دارند، قطع کرده‌اند و این مسئله باعث شده کارشناسان بین‌المللی نسبت به وقوع قحطی زودهنگام در این منطقه هشدار بدهند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل