تاثیر ویتامین k بر سلامت قلب

گزارش ها و نقل قول های شفاف از STDتحقیقات اخیر محققان استرالیایی نشان داده است افرادی که از رژیم غذایی غنی از ویتامین K پیروی می کنند تا 34 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین هستند.

در این مطالعه، محققان داده های بیش از 50000 نفر را که در یک مطالعه 23 ساله درباره رژیم غذایی دانمارکی، سرطان و سلامت شرکت کرده بودند، بررسی کردند.

آنها می خواستند دریابند که آیا کسانی که ویتامین K بیشتری مصرف می کنند در واقع کمتر در معرض بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین قرار دارند یا خیر.

دو نوع ویتامین K در غذاهایی که ما مصرف می کنیم وجود دارد: ویتامین K1 که عمدتا در سبزیجات برگ سبز و روغن های گیاهی یافت می شود، در حالی که ویتامین K2 در گوشت، تخم مرغ و غذاهای تخمیر شده مانند پنیر یافت می شود.

این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین ویتامین K1 را دریافت کردند، 21 درصد کمتر به دلیل بیماری قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز در بیمارستان بستری شدند. ویتامین K2 14 درصد کمتر در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان بود.

مصرف ویتامین K خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین، به ویژه بیماری شریان های محیطی را کاهش می دهد. بیماری شریان محیطی باریک شدن شریان های محیطی است. در این بیماری شریان های مرکزی مانند رگ های قلب یا مغز آسیب نمی بینند.

دکتر نیکولا بوندونو، محقق دانشگاه آدیس آبابا و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: «نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف بیشتر ویتامین K نقش مهمی در پیشگیری از تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی عروقی دارد».

این محقق، اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل این فرآیند مورد نیاز است، اما ما معتقدیم که ویتامین K با محافظت از تجمع کلسیم در شریان‌های اصلی بدن، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی ایفا می‌کند که منجر به کلسیفیکاسیون عروقی می‌شود. .

خروج از نسخه موبایل