عمومیکسب و کار برتر

برای درمان چروک پوست به کدام دکتر مراجعه کنیم؟

چین و چروک پوست، در واقع چین‌خوردن موقت یا دائم در سطح پوست است. چین و چروک‌های پوست انسان معمولاً به واسطه افزایش سن و سالخوردگی ایجاد می‌شوند. لاغر شدن در پی از دست دادن بافت زیر پوستی، کشیدن سیگار، کم آبی، پوزیشن خواب، حالات چهره که به تکرار رخ دهد، مانند خندیدن، اخم کردن و … و آسیب آفتاب نیز در ایجاد چین و چروک‌ها نقش دارد. علت اصلی به وجود آمدن این چین‌ها، کاهش کلاژن در پوست می‌باشد. کلاژن همان عامل قوام، سفتی، ضخامت و حالت کشسانی در پوست است که با عوامل ذکر شده از بین می‌رود و پایین آمدن سطح کلاژن، پوست را مسن، شکننده، پر از چین و چروک و می‌نماید.

حال پس از ایجاد چین و چروک چه باید کرد؟
آیا راهی برای رهایی از چین و چروک در پوست وجود دارد؟
برای پاسخ به این سوالات به ادامه مطلب توجه فرمایید

در اقدامات بسیار خوبی در زمینه درمان چین و چروک پوست در اصفهان صورت می‌پذیرد. برای آگاهی از این اقدامات، لطفاً با شماره‌های درج شده در همین صفحه تماس حاصل فرمایید.

در پاسخ به سولات فوق، باید متذکر شویم، امروزه روشهای نوین و کاربردی برای و درمان چین و چروک‌ها، وجود دارد که با توجه به شرایط بیمار، امکانات و محدودیت‌ها می‌توان با انتخاب مناسب‌ترین روش به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کرد.در این بحث به معرفی برخی از این روشها خواهیم پرداخت.

آر اف فرکشنال

یکی از راههای موثر و ایمن و رفع چین و چروک‌ها، بکارگیری آر اف فرکشنال است. در این تکنیک بدون استفاده از امواج مضر نوری، حرارت دستگاه فقط در قسمت عمقی پوست اثر می‌گذارد و به همین دلیل لایه سطحی پوست بدون آسیب، باقی می‌ماند. تاثیرگذاری نسبت به بسیاری از روشهای دیگر غیر جراحی جوانسازی، بیشتر است. در این روش با تحریک کلاژن سازی و ترمیم آنها، پوست سفت تر شده و آثار پیری مانند چین و چروک همچنین افتادگی پوست، بهبود می‌یابد.

میکرونیدلینگ

همان طور که از نامش پیداست، با استفاده از سوزن‌های بسیار ظریف، و ورود این سوزن‌ها به لایه سطحی پوست، پوست را وادار به ساخت کلاژن بیشتر می‌نماید و به همین دلیل چین و چروک‌های ریز پوست برطرف می‌شود.

هایفوتراپی

هایفوتراپی یا تکنیک اولتراسوند متمرکز، با شدت بالا یک روش غیرتهاجمی و سرپایی است که بدون نیاز به جراحی و طی دوران نقاهت، به درمان چین و چروک‌ها، و رفع افتادگی پوست، می‌پردازد. در روش امواج اولتراسوند در زیر سطح پوست متمرکز شده و موجب لیفت و سفتی بافت‌های شل شده پوست می‌شوند و چین و چروک‌های پوست را برطرف می‌نمایند. هایفوتراپی معمولاً در سال بیش از یکبار انجام نمی‌شود و پس از آن، تغییرات پوست به تدریج اتفاق می‌افتد ولی این تغییرات بسیار چشمگیر و رضایت بخش می‌باشند.

تزریق بوتاکس

حاوی فرمول رقیق شده‌ای از سم بوتولیسم است که باعث تضعیف کنترل‌ شده و فلج عضلات می‌شود. در نتیجه پوست روی ماهیچه شل شده و چین و چروک‌ها برطرف می‌شوند برخی از خطوط و چین و چروک هایی که با رفع می‌شوند عبارتند از:

  • خطوط اطراف لب و خط خنده که از کناربینی تا کنار لب امتداد دارد
  • چین‌های پنجه کلاغی اطراف چشم
  • خطوط اخم واقع در بین دو ابرو
  • خطوط پیشانی

تزریق ژل

با افزایش سن و کاهش کلاژن، بخش‌هایی از پوست دچار چروک شده یا افتادگی پیدا می‌کنند. یکی از موثرترین درمان‌ها برای رفع این مشکالت، است. با تزریق میزان مشخصی از فیلر که عموماً از جنس می‌باشد و تزریق آن به خودی خود باعث کلاژن سازی بیشتر پوست می‌گردد، به نواحی از پوست که دچار چین و چروک هستند، می‌توان به درمان این چروک‌ها پرداخت و آنها را پر نمود. یکی از بهترین روشهای درمانی سریع، برای چین و چروک‌ها است که بلافاصله پس از تزریق، نتایج آن مشاهده می‌شود.

تزریق چربی

روشی است که در آن از سلول‌های چربی بدن فرد برای افزایش حجم، فرم دهی و کاهش چین و چروک‌های پوست استفاده می‌شود. در هم مانند تزریق ژل از چربی بدن به عنوان پر کننده، برای درمان چین و چروک‌ها استفاده می‌شود و در واقع چین‌ها باز و پر می‌گردند. از این روش هم مانند تزریق ژل برای همه قسمت‌های پوست که دچار چروک شده‌اند می‌توان استفاه نمود مانند خط خنده، خط اخم، خطوط روی گونه، اطراف لب و …

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید . خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:

بسیاری از خانم‌ها و آقایان برای رفع چین و چروک پوست صورت به دنبال روش‌های مختلف هستند. احتمالا شما هم تمایل دارید، از شر چروک‌های پوست راحت شوید و برای جوان‌سازی صورت خود اقداماتی انجام دهید. اما دلایل چروک پوست چیست؟ کدام بخش‌های صورت بیشتر دچار چروک می‌شوند؟ با چه روش‌هایی می‌توان چروک‌ها را درمان کرد؟ آیا ماسک‌های خانگی در رفع چین و چروک تاثیری دارند؟

اگر چروک پوست شما زیاد شده است و می‌خواهید برای درمان آنها و جوان‌سازی بهمراجعه کنید، می‌توانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین و تلفنی وجود دارد.

علائم چین و چروک پوست

چروک پوست در واقع خطوط و چین‌هایی هستند که روی پوست ایجاد می‌شوند. برخی از چین و چروک‌ها سطحی بوده و برخی دیگر به شکاف یا شیارهای عمیق تبدیل می‌شوند. این خطوط بیشتر در اطراف چشم، پیشانی و گردن به چشم می‌خورند. بهتر است قبل از عمیق شدن چروک‌ها برای درمان آنها اقدام کنید.

دلایل ایجاد چین و چروک پوست چیست؟

ایجاد چین و چروک روی پوست در روند پیری طبیعی است. اما برخی عوامل می‌توانند در این روند تاثیر بگذارند و سرعت آن را افزایش دهند. مهم‌ترین عواملی که باعث چروک پوست می‌شوند، عبارتند از:

  • افزایش سن: با افزایش سن پوست به طور طبیعی حالت ارتجاعی خود را از دست داده و خشک می‌شود. ازدست‌دادن چربی پوست و شکننده شدن آن باعث ایجاد چروک می‌شود. در لایه‌های عمقی پوست تولید چربی و کلاژن کم شده و پوست شل و افتاده به نظر می‌رسد.
  • اشعه ماورا بنفش: یکی از اصلی‌ترین دلایل ایجاد چین و چروک زودرس قرارگرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش خورشید است. این اشعه بافت همبند پوست را تجزیه می‌کند. بافت همبند شامل الاستین و کلاژنی می‌شود که در لایه‌های عمیق پوست وجود دارد.
  • سیگارکشیدن: سیگار روی تولید کلاژن تاثیر گذاشته و روند پیری پوست را تسریع می‌کند.
  • حالت‌های تکراری صورت: انجام حرکات و حالات تکراری در صورت مانند اخم کردن و لبخند زدن باعث ایجاد خطوط ظریف روی پوست می‌شود. حرکات پوست هر بار باعث ایجاد شیار زیر پوست می‌شوند. با افزایش سن، پوست انعطاف‌پذیری خود را از دست داده و این شیارها به‌جای قبلی خود بازنمی‌گردند.

در این ویدئو پزشک عمومی در مورد انواع خطوط و چروک‌های چهره و راه‌کارهای برطرف کردن آن با شما صحبت می‌کنند.

چین و چروک پوست در بخش‌های مختلف صورت

در بخش‌های مختلف صورت مانند اطراف چشم، روی پیشانی، اطراف لب و گونه‌ها چین و چروک‌های ریز یا خطوط عمیق ایجاد می‌شود. تکنیک‌ها و روش‌های مختلفی برای وجود دارد که پزشک باتوجه‌به عمق چروک‌ها، محل آنها و سن مراجعه‌کننده بهترین روش را پیشنهاد می‌دهد.

چروک دور چشم

پوست اطراف چشم جز اولین بخش‌هایی است که علائم پیری را نشان می‌دهد. زیرا این ناحیه پوست نازک و حساسی داشته و دارای رگ‌های خونی است. معمولا خطوط ریزی زیر چشم و خطوط پنجه کلاغی در کناره‌های چشم جز چین و چروک‌های متداول در این ناحیه است. خطوط و چین و چروک اطراف چشم به دلیل تابیدن اشعه ماورا بنفش، سیگارکشیدن و حرکات و حالات تکراری ایجاد می‌شود. برخی از روش‌های ساده مانند تمرینات صورت، رژیم غذایی سالم، خواب کافی، لایه‌برداری، مرطوب‌کننده و استفاده از غلتک‌های صورت می‌توانند روند پیری در اطراف چشم را کند کنند. اما برای رفع چروک دور چشم روش‌های زیبایی وجود دارد که تاثیر بسزایی ایجاد می‌کنند.

درمان چروک دور چشم

روش‌های مختلفی برای رفع چین و چروک اطراف چشم وجود دارد. متداول‌ترین روش‌ها عبارتند از:

  • لایه‌برداری شیمیایی: در این روش سلول‌های مرده پوست از بین رفته و سلول‌های جدید ایجاد می‌شود. با این روش خطوط ریز کاهش پیدا می‌کنند. اما روی خطوط عمیق و افتادگی پوست تاثیری ندارد.
  • تزریق فیلر: فیلرها نوعی پرکننده هستند. زیر پوست اطراف چشم تزریق شده و این ناحیه را حجیم می‌کند. فیلرها موقتی هستند و معمولا ۶ ماه تا ۲ سال دوام دارند.
  • میکرودرم ابریژن: در این روش به‌صورت کم تهاجمی صورت لایه‌برداری می‌شود. سلول‌های مرده و کدر پوست از بین رفته و با افزایش جریان خون پوست اطراف چشم بهبود پیدا می‌کند.
  • لیزر: چندین نوع لیزردرمانی برای اطراف چشم استفاده می‌شود. متداول‌ترین آن لیزر فرکشنال است که باعث تولید کلاژن و الاستین می‌شود.
  • میکرونیدلینگ: در این روش سوزن‌های ریز سوراخ‌هایی روی پوست ایجاد کرده و می‌توان پس از آن از کرم یا سرم پوست استفاده کرد.
  • بوتاکس: به ماهیچه‌های زیر چشم و کناره‌های چشم تزریق می‌شود. با شل شدن عضلات این ناحیه چین و چروک کمتر می‌شود.
  • مزوتراپی: با تزریق ویتامین‌ها و هورمون‌ها دور چشم خطوط و تیرگی پوست کمتر می‌شود.

چروک پیشانی

انجام حرکات تکراری یکی از اصلی‌ترین دلایل چین و چروک پیشانی است. اخم کردن و حرکات ابروها باعث ایجاد خط اخم و خطوط افقی روی پیشانی می‌شوند. البته موارد دیگری مانند ژنتیک، نوع رژیم غذایی و اشعه آفتاب در پیری پوست این ناحیه نیز موثر هستند. برای درمان و رفع چروک پیشانی می‌توان از کرم‌های ویتامینه و محصولات لایه‌بردار استفاده کرد. اما اگر به دنبال روش‌هایی با تاثیر زیاد هستید، باید به کلینیک زیبایی مراجعه کنید.

برای چین و چروک صورت چه کرمی استفاده کنیم | بهترین روش پزشکی برای از بین بردن چین و چروک صورت

درمان و رفع چروک 

اگر خطوط ریزی روی چشم شما وجود دارد، بهتر است برای درمان زودتر اقدام کنید. هرچه چین و چروک ظریف‌تر باشد، نتیجه درمان بهتر می‌شود. اما برای چین و چروک‌های عمیق چشم نیز می‌توان از این روش‌ها استفاده کرد. متخصص پوست باتوجه‌به سن مراجعه‌کننده، شدت چین و چروک و بودجه شخص بهترین کرم دور چشم را پیشنهاد می‌دهد.

  • بوتاکس: روشی ایمن و رایج برای رفع چروک پیشانی است. با تزریق بوتاکس ماهیچه‌های پیشانی فلج شده و از انقباض آنها جلوگیری می‌شود. معمولا نتایج آن ۳ تا ۴ ماه دوام دارد.
  • تزریق فیلر: از فیلرهای مختلفی برای پرکردن این خطوط استفاده می‌شود. برخی از آنها ژل‌مانند بوده و برخی دیگر علاوه بر پرکنندگی باعث تولید کلاژن می‌شوند. معمولا فیلرها ۶ ماه تا یک سال دوام دارند.
  • لایه‌برداری شیمیایی: این روش باعث تولید سلول‌های جدید و افزایش کلاژن‌سازی می‌شود. خطوط ریز پیشانی با لایه‌برداری به‌خوبی برطرف می‌شوند.
  • میکرونیدلینگ: با چندین سوزن کوچک مواد جوان‌ساز وارد پوست شده و در کوتاه‌مدت باعث التهاب می‌شود. اما در طولانی‌مدت کلاژن‌سازی را تحریک کرده و پوست پیشانی را صاف می‌کند.

بهترین روش رفع چین و چروک صورت برای تو چیه؟

همین حالا مشاوره بگیر!

چروک دور لب

پوست اطراف دهان نازک بوده و جز قسمت‌هایی است که زودتر دچار چین و چروک می‌شود. زمانی که پوست کلاژن خود را از دست می‌دهد، شل شده و انعطاف‌پذیری کمتری دارد. خطوط مختلفی در این ناحیه ایجاد می‌شوند. خط لبخند به چین و چروک کناره دهان گفته می‌شود. خطوط ماریونت با افزایش سن ایجاد شده و از دهان تا چانه ظاهر می‌شوند. خطوط رژ لب نیز از دیگر چین و چروک‌های اطراف لب هستند که در امتداد لب بالا و روی لب‌ها ایجاد می‌شوند. برای رفع چین و چروک دور لب می‌توان از برخی روش‌های پزشکی استفاده کرد.

رفع چین و چروک دور لب

با درمان‌های خانگی و استفاده از کرم‌ها و ماسک‌ها می‌توان تا حدودی چروک‌های ریز اطراف لب را از بین برد. اما اگر به دنبال روشی با تاثیر زیاد هستید، باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنید. متخصص احتمالا یکی از روش‌های زیر را به شما پیشنهاد می‌دهد.

  • لایه‌برداری شیمیایی: در لایه‌برداری شیمیایی لایه بالایی پوست (اپیدرم) برداشته شده و پوست صاف و درخشان‌تر می‌شود.
  • درم ابریژن و میکرودرم ابریژن: هر دو جز تکنیک‌های لایه‌برداری هستند. برای چروک‌های عمیق‌تر درم ابریژن مناسب‌تر است.
  • میکرونیدلینگ: با استفاده از سوزن‌های کوچک روی قلم میکرونیدلینگ سوراخ‌هایی روی پوست ایجاد شده و بعد از بهبودی زخم‌های کوچک از بین می‌روند.
  • پی آر پی: در روش پلاسمای غنی از پلاکت، پلاکت‌های خون گرفته شده و قبل از تزریق به پوست در سانتریفیوژ قرار می‌گیرد.
  • تزریق فیلر: برای برطرف‌کردن خط لبخند عمیق فیلر تزریق می‌شود. این فیلرها حاوی اسید هیالورونیک بوده و چین و چروک را از بین می‌برند.
  • بوتاکس: بوتاکس باعث شل شدن عضلات شده و بیشتر برای حذف خطوط بالای لب از آن استفاده می‌شود.
  • لیفت صورت: لیفت به روش جراحی یا با استفاده از نخ باعث کشیدگی پوست اطراف دهان شده و خطوط این ناحیه را از بین می‌برد.

دور لب، پوست نازکی دارد که بیشتر مستعد چروک است و برای درمان آن می‌توان از روش prp، فیلر ژل یا چربی، بوتاکس، لیفت و دیگر روش‌های جوانسازی استفاده کرد.

چین و چروک چانه

گاهی ممکن است خطوط ریز یا عمیق روی چانه ایجاد شود. یکی از اصلی‌ترین خطوط روی چانه، خطوط ماریونت است. این خطوط به‌صورت عمودی از دهان تا چانه امتداد دارند. این نوع چروک‌ها معمولا پس از ۴۰ سالگی ایجاد می‌شوند. با برخی روش‌ها می‌توان روند پیری در این ناحیه از صورت را کند کرد.

درمان و رفع چین و چروک چانه

اگر به دنبال روش‌های پزشکی برای رفع چین و چروک چانه هستید، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید.

  • لیفت با جراحی: لیفت صورت با جراحی باعث کشیده شدن پوست شده و روی خطوط چانه نیز تاثیر می‌گذارد. این روش درمان دائمی بوده و برای رفع خطوط عمیق کاربرد دارد.
  • لایه‌برداری با لیزر: این روش تا حدودی تهاجمی بوده و لایه‌های سطحی پوست را از بین می‌برد. این روند باعث تولید سلول‌های جدید در پوست می‌شود.
  • بوتاکس: بوتاکس باعث شل شدن عضلات صورت در محل تزریق می‌شود و باید هر ۳ یا ۴ ماه یک‌بار آن را تکرار کرد.
  • تزریق فیلر: این فیلرها حاوی اسید هیالورونیک هستند و زیر پوست را پر می‌کنند. فیلر در این ناحیه باید توسط متخصص حرفه‌ای تزریق شود. زیرا ممکن است اشتباه در محل تزریق باعث پهن شدن ناحیه فک شود.
  • میکرونیدلینگ: با استفاده از سوزن‌های این دستگاه سوراخ‌هایی روی پوست ایجاد شده و به تولید سلول‌های پوستی جدید کمک می‌کند.

چین و چروک گونه

معمولا روی گونه‌ها به دلیل حرکات مداومی مانند لبخند و قرارگرفتن در معرض نور خورشید خطوطی ایجاد می‌شود. این خطوط ممکن است ریز باشند و در مواقعی هم خطوط عمیق ایجاد می‌شود. پزشک باتوجه‌به عمق چین و چروک و سن مراجعه‌کننده بهترین روش را پیشنهاد می‌دهد.

درمان و رفع چین و چروک گونه

برای رفع چین و چروک در این ناحیه از پوست پزشک یکی از روش‌های زیر را انجام می‌دهد.

  • لایه‌برداری عمیق: از موادی به نام فنل و تری کلرو استیک اسید استفاده می‌شود تا به لایه‌های عمیق‌تر پوست نفوذ کند. برای ازبین‌بردن خطوط ریزی مناسب است. اما گاهی ممکن است عوارض جانبی مثل زخم داشته باشد.
  • درم ابریژن: این روش نوعی لایه‌برداری است و باعث تولید سلول‌های پوستی جدید می‌شود.
  • لایه‌برداری با لیزر: لیزر باعث تحریک و تولید کلاژن شده و پوست را شاداب می‌کند.
  • لیفت با جراحی: در این روش پوست از قسمت رویش مو باز شده و کامل کشیده می‌شود. در نتیجه چین و چروک و افتادگی گونه‌ها برطرف می‌شود.
  • لیفت با نخ: این روش کم تهاجمی بوده و با نخ‌های مخصوص پوست صورت از جهات مختلف کشیده می‌شود.
  • اولتراپی: روشی غیرتهاجمی است که با استفاده از امواج اولتراسوند پوست صورت سفت می‌شود.
  • بوتاکس: با فلج کردن ماهیچه‌ها در این ناحیه باعث می‌شود چین و چروک پوست از بین برود.
  • تزریق فیلر: با پرکردن و حجم دادن به پوست خطوط را از بین می‌برد. همچنین به کلاژن‌سازی در این ناحیه کمک می‌کند.

با تزریق بوتاکس از شر چین و چروک‌های صورتت خلاص شو!

جلوگیری از چروک پوست

برای محافظت از پوست و به تاخیر انداختن روند پیری می‌توانید برخی اقدامات موثر را انجام دهید. از جمله:

  • از پوست خود در برابر اشعه خورشید محافظت کنید. بیرون از منزل همیشه از ضدآفتاب استفاده کنید. تا جای ممکن ظهر در فضای باز نباشید. اگر می‌خواهید در فضای باز باشید از کلاه لبه‌دار و عینک آفتابی استفاده کنید.
  • از محصولات دارای ضدآفتاب داخلی استفاده کنید. هنگام خرید محصولات مراقبت از پوست، آنهایی را خریداری کنید که ضدآفتاب دارند. ضدآفتاب این محصولات باید هم از اشعه UVA و هم اشعه UVB جلوگیری کند.
  • پوست خود را مرطوب کنید. اگر پوست خشکی دارید، سلول‌های پوست شما به دلیل خشکی چروک می‌شوند. در نتیجه چین و چروک‌های زودرس روی پوست به وجود می‌آیند. استفاده از مرطوب‌کننده باعث حفظ آب در پوست شده و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می‌کند.
  • سیگار نکشید. با ترک سیگار می‌توانید متوجه تغییرات مثبتی در رنگ و بافت پوست شوید.
  • رژیم غذایی سالم داشته باشید. شواهد نشان می‌دهد که برخی ویتامین‌ها در مواد غذایی به سلامت پوست کمک می‌کنند. سعی کنید مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید.

ماسک برای چروک پوست صورت

ماسک‌های مختلفی برای رفع چین و چروک پوست در بازار موجود است. اگر به دنبال ماسک طبیعی صورت هستید و می‌خواهید خودتان ماسک را تهیه کنید، می‌توانید از این ماسک‌ها استفاده کنید.

  • ماسک زردچوبه و کشک: زردچوبه خاصیت درمانی قوی داشته و کشک حاوی اسیدلاکتیک است. از این ترکیب ضد پیری می‌توان در انواع پوست استفاده کرد. یک قاشق چایخوری کشک و یک پیمانه زردچوبه را ترکیب کرده و ۱۰ دقیقه روی پوست قرار دهید.
  • ماسک عسل و پودر کاکائو: کاکائو حاوی مواد مغذی بوده و عسل پوست را تسکین می‌دهد. آنها را با هم ترکیب کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست قرار دهید.
  • ماسک خیار و آلوئه‌ورا: مقداری ژل آلوئه‌ورا، دو قاشق غذاخوری ماست و چند قطره لیمو را با هم ترکیب کنید. چند برش خیار به این خمیر آغشته کرده و روی صورت قرار دهید. این ماسک برای آبرسانی مناسب است.

برای کاهش چین و چروک پوست می‌توانید از ماسک‌های طبیعی مانند ماسک عسل و پودر کاکائو، ماسک زردچوبه و کشک، ماسک خیار و آلوئه‌ورا استفاده کنید.

بهترین محصولات ضدچروک و کرم شب برای پوست چرب چیست؟

کرم‌های مختلفی برای ازبین‌بردن چروک پوست در بازار موجود است. هنگام خرید این محصولات باید به نوع پوست خود دقت داشته باشید. افرادی که پوست چرب دارند، می‌توانند از کرم‌های زیر استفاده کنند.

  • کرم شب ضد جوش و ضدچروک سین بیونیم
  • سرم ضدچروک مدیلن
  • لوسیون ضدچروک آردن
  • کرم ضدچروک سی گل مخصوص پوست چرب
  • کرم شب ضدچروک پریم
  • ژل ضدچروک سودا مدل لیفتینگ آلوئه‌ورا
  • کرم ضدچروک نئودرم.

بهترین روغن‌ها و مواد گیاهی و طبیعی برای از بین‌بردن چین و چروک پوست

طبیعت همیشه بهترین مواد را برای هر چیزی در اختیار شما می‌گذارد، در مورد چین و چروک پوست هم به همین صورت است. مواد گیاهی و طبیعی زیادی وجود دارد که شما می‌توانید از آنها برای رفع چین و چروک و تقویت و جوانسازی پوست خود استفاده کنید. در ادامه بهترین مواد گیاهی و طبیعی برای ازبین‌بردن چین و چروک را بررسی می‌کنیم.

۱. بهترین روغن‌های گیاهی برای رفع چروک و خشکی پوست

ماساژ دادن پوست با روغن‌های گیاهی در رفع چین و چروک تاثیر خوبی دارد. روغن‌هایی که می‌توانید استفاده کنید، عبارتند از:

  • روغن هسته انگور: خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و برای پوست‌های چرب و جوش‌دار مناسب است. ویتامین C موجود در روغن باعث سفت شدن پوست و کندی روند پیری می‌شود.
  • روغن آرگان: این روغن ویتامین E زیادی دارد و ضدالتهاب است. خشکی پوست را کاهش داده و باعث رطوبت‌رسانی به پوست می‌شود.
  • روغن هویج: سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به کاهش خشکی پوست کمک می‌کند. آسیب‌های ناشی از نور خورشید را تا حد زیادی برطرف می‌کند.
  • روغن زیتون: اثر مرطوب‌کنندگی دارد و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می‌بخشد.
  • روغن نارگیل: این روغن حاوی اسید لوریک است و برای ترمیم پوست آسیب‌دیده استفاده می‌شود. برای درمان خشکی لب‌ها و التهاب آکنه نیز مفید است.

۲. فواید روغن آرگان برای چروک پوست صورت

یکی از دلایل ایجاد چروک پوست صورت، خشکی پوست است. روغن آرگان آب‌رسان بسیار خوبی بوده و می‌توان برای رفع خشکی پوست از آن استفاده کرد. روغن آرگان اسیدهای چرب و ویتامین E بالایی دارد که در رفع چین و چروک موثر است.

۳. زیره و چروک پوست

۴. خواص آلوئه‌ورا برای چروک پوست صورت

آلوئه‌ورا جز گیاهانی است که بسیار برای رفع چین و چروک توصیه می‌شود. عصاره آلوئه‌ورا باعث افزایش تولید کلاژن شده و به کاهش علائم پیری مانند خطوط ریز و چین و چروک کمک می‌کند. با استفاده از آلوئه‌ورا به‌مرور متوجه سفتی پوست خواهید شد.

روغن‌های گیاهی زیادی وجود دارد که می‌توانید برای درمان چین و چروک از آنها استفاده کنید مانند روغن آرگان، نارگیل، زیتون، روغن هسته انگور و حتی روغن هویج.

برای درمان چروک پوست به کدام دکتر مراجعه کنیم؟

اگر چروک پوست صورت شما زیاد شده است و به دنبال روشی مطمئن برای درمان آن هستید، باید به متخصص پوست و مو و زیبایی مراجعه کنید. متخصص باتوجه‌به عمق چروک‌ها و ناحیه درگیر روشی مناسب را به شما پیشنهاد می‌دهد. روش‌هایی از قبیل بوتاکس، تزریق فیلر، میکروابریژن و لیفت صورت جز روش‌های متداول درمان چروک پوست هستند.

برای پیداکردن می‌توانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین یا تلفنی وجود دارد.

دکترتو مراقب زیبایی شماست!

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .

دکمه بازگشت به بالا