محققان دانشگاه کارنگی ملون با هدف تغییر روش درمان اختلالات عصبی توسط پزشکان، در خط مقدم تولید یک آرایه ماکرو الکترودی با نانوتراشه قرار دارند.
به رابوتر مجله لوکس مجله لوکس; محققان دانشگاه کارنگی در CMU، نوع جدیدی از دستگاه میکروالکترونیک برای پلتفرمهای رابط مغز و کامپیوتر (BCI) که پتانسیل کمک به پزشکان را در درمان اختلالات عصبی دارد، رهبری میکنند.
إن آرایه مکروالکترودی با کڑلی فوکتدرد بالا (MEA) که به روست سهبعدی در اسکلی نانو کاپر شده است، قملً قبل است. این بدان معنی است که برخی از روزها، بیمارانی که از صرع رنج می برند یا توانایی عملکرد خود را به دلیل سکته مغزی از دست داده اند، می توانند درمان پزشکی شخصی را برای نیازهای فردی خود انجام دهند.
آئین ساعربیه هندی از راحول پانات از تعلیم راهول پانات، دانشیار هنگیسی مکانیک، و اریک ایتری، وستادیار علوم زیستی است. إين تيم، جديدترين روش مكروساخت، كاپ سهبعدي جت ايروسل (Aerosol Jet) را براي توديد عرضههاي كار بردند ك حلول را كرد را كرد را كرد را كرد را كرد. نتایج در Science Advances پیدا شد.
پانات تعلیم داد: «چاپ سهبعدی جت آیروسل سه میستی کیمی دارد. کاربران می توانند MEA های خود را با توجه به نیازهای خود سفارشی کنند. MEAها میقانہ در سه بادر در موز کار کندن; و چگالی MEA افزایش مییابد و نتیجه قدرتمندتر میشود.»
یک رابط مغز و کامپیوتر مبتنی بر MEA، نورونهای مغز را به دستگاههای الکترونیکی خارجی متصل میکند تا بر فعالیت مغز نظارت یا تحریک کند. آنها اغلب در کاربردهایی مانند دستگاه های مصنوعی عصبی، اندام های مصنوعی و ایمپلنت های بینایی برای انتقال اطلاعات از مغز به اندام هایی که وظایف خود را با دست انجام می دهند استفاده می شوند. اتصالات مغز و کامپیوتر همچنین کاربردهای بالقوه ای در درمان بیماری های عصبی مانند صرع، افسردگی و اختلالات اضطرابی دارند. با این حال، دستگاه های موجود محدودیت هایی دارند.
مهمترین جنبه MEA این است که توانایی نمونه برداری به نقطه دقیقی که شخص می خواهد احساس کند محدود می شود. إن آرایه جدید فرلقادة است متراكمترین لاینك موز و كوپمتورج.
איטרי ، توالا ז א א רשד א א א ، מ מراق: «כנ מ ש מקרט یافت מצעקים מקרטים מקש בעד یافت. علاوه بر این، در حالی که فناوری هایی مانند تحریک قشر بینایی و کنترل دست مصنوعی با موفقیت توسط عموم مردم استفاده می شود، توانایی شخصی سازی سیستم کنترل در مغز می تواند راه را برای پیشرفت بزرگ در این زمینه هموار کند.»
انتهای پیام/